Overijssel

Hier vindt u meer informatie over Camping 't Reestdal

Welkom op Camping 't Reestdal, Balkbrug (Overijssel)

Camping 't Reestdal is een unieke gezinscamping voor iedereen, ook voor kids die even extra aandacht nodig hebben tijdens de vakantie!

Camping ‘t Reestdal draagt met optimale inzet bij aan een zinvolle en ontspannen vakantie voor alle gasten. Respect, geborgenheid en gastvriendelijkheid zijn daarbij toonaangevende waarden. De missie van de Camping is dat de vakantie positief beleefd wordt wanneer je helemaal jezelf kunt zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten te midden van andere gasten vorm en inhoud kunnen geven aan hun vakantie. Zo kan de vakantieperiode ontspannen en zinvol beleeft worden.

Keuze uit een beschikbare vakantieweek tot 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag. Mocht de laatste schooldag, 03 juli, verhinderen kunt u een dag later arriveren, mail dan even naar De Vakantiebank: info@devakantiebank.nl

Zomervakantie 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan 

Fietsen zijn beschikbaar

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Camping 't Reestdal voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Terug