Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Klein Paradijsje Gapinge - Vrouwenpolder 2p

Het huisje "Klein paradijsje" ligt  landelijk en in het rustige zeeuwse streek Walcheren, bij het  dorp Gapinge. Het huisje ligt 2 km vanaf het strand en Veerse meer.  In Veere vind je talloze bezienswaardigheden en je kunt er volop cultuur snuiven. Bijzondere gebouwen in Veere zijn onder andere de Grote Kerk en de Schotse huizen. In de omgeving van Gapinge vind je een open landschap waarin je heerlijk kunt fietsen en wandelen,  brede Noordzeestranden en sfeervolle kustdorpjes. 

Het huisje is van alle gemakken voorzien, er is centrale verwarming,  een compleet ingerichte keuken, vaatwasser, magnetron, fornuis. De woonkamer is comfortabel ingericht met TV en wifi en met uitzicht op de tuin. 1 slaapkamer met 2 losse bedden incl bedlinnen, er is eventueel een slaapplek in het tuinhuisje voor derde persoon. Badkamer incl Handoeken. Er zijn fietsen aanwezig voor gratis gebruik. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De locatie is met het OV moeilijk bereikbaar. Gebruik van eigen vervoer wordt geadviseerd.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Walcherenzeeland voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

 

Terug naar overzicht