Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Ervaringen deelnemers

Regelmatig ontvangen we prachtige kaarten, brieven en tekeningen van de deelnemers, waarin ze ons laten zien hoe ze hebben genoten. Op deze pagina een greep uit de reacties.

"Dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en de kinderen ook niet!"

Met blijdschap kregen wij te horen dat wij geselecteerd waren voor een vakantie week en konden wij een vakantie in het aanbod van de vakantiebank uitzoeken. Het zou eerst Cranendonck van Oostappen worden, maar omdat er bouw werkzaamheden waren mochten wij een andere uitkiezen als we dat wilden. Samen met Oostappen en de Vakantiebank hebben we gekeken naar de mogelijkheden omdat ik met het openbaar vervoer moest gaan. Ondanks dat ik dacht dat Prinsenmeer van Oostappen niet bereikbaar zou zijn met het OV, was dit toch mogelijk als ik ook een taxi zou nemen en dat was zo fijn !! Want de kinderen van 11, 8 en 3 hebben het er zo naar hun zin gehad!

Het was even wennen met het openbaar vervoer, maar zo goed voor mijn ontwikkeling. Ik heb het aangedurfd met de kinderen en heb het gewoon gedaan! De kinderen hebben het zo leuk gehad, veel vrienden gemaakt en heerlijk gespeeld. Er was de hele dag wat te doen. Van zwemmen tot kermis en voetballen buiten en ik heb zelfs gebarbecued. Zelfs heb ook ik vrienden gemaakt. Ondanks dat ik alleen ging heeft me dit aanbod zo gesterkt als persoon! Ik wist niet dat ik hiertoe in staat ben en dat het ook fijn kon zijn!

Ik wil een ieder die dit voor mij en mijn gezin heeft mogelijk gemaakt van de grond van mijn hart bedanken! Het was niet alleen fijn om even weg te zijn van alles. Maar ook heeft het mij als een alleenstaande moeder met 3 kinderen zo enorm geholpen om in mijzelf te geloven!

Mijn dankbaarheid is zo groot, dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en de kinderen ook niet.

Heel erg bedankt!

"Tig x in huilen"

Ik ben ondertussen al tig x in huilen gegaan als mensen met me de fotos bekijken.. ik heb zo intens genoten!! Kan het met geen pen beschrijven!