Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Ik wil doneren

U gunt iedereen toch een keer een onbezorgde vakantie? Omgerekend staat een donatie van € 7,50 al gelijk aan één  vakantiedag voor een kind. U kunt natuurlijk zoveel geven als u wilt. U doneert makkelijk en snel online:

Ik wil graag doneren

U kunt ook uw donatie zelf overmaken op ons rekeningnummer.

Rekeningnummer ABN AMRO
IBAN: NL 44 ABNA0430 717 695
BIC: ABNA NL 2A
t.n.v. Stichting De Vakantiebank 

CBF Erkend

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door Toezichthouder CBF wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Maar liefst 4,4 miljard euro aan geefgeld staat onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.  

 

Ook Floortje Dessing steunt de Vakantiebank!

"Tijdens een vakantie kun je al je zorgen achter je laten en komen je gedachten tot rust. Je ziet kinderen vaak ook helemaal opleven. Dat de Vakantiebank dit mogelijk maakt voor mensen die het zo hard nodig hebben, kan ik dan ook alleen maar toejuichen."

Floortje Dessing draagt Stichting De Vakantiebank een warm hart toe. Daar zijn we ontzettend blij mee! Als dé reisexpert van Nederland en mede-eigenaar van Camping BuitenLand realiseert Floortje zich als geen ander hoeveel positieve effecten een vakantie kan hebben: "Camping BuitenLand zal zich daarom inspannen om samen met alle gasten een steentje bij te dragen aan dit belangrijke werk!"