Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand januari 2022
570
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

Ik wil doneren

Je gunt iedereen toch een keer een onbezorgde vakantie? Omgerekend staat een donatie van € 7,50 al gelijk aan één  vakantiedag voor een kind. Je kunt natuurlijk zoveel geven als je wilt. Je doneert makkelijk en snel online:

Ik wil graag doneren

Je kunt ook jouw donatie zelf overmaken op ons rekeningnummer.

Rekeningnummer ABN AMRO
IBAN: NL 44 ABNA0430 717 695
BIC: ABNA NL 2A
t.n.v. Stichting De Vakantiebank 

CBF Erkend

We zijn er trots op dat De Vakantiebank zich een ‘Erkend Goed Doel’ mag noemen. Dat betekent namelijk dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl  

 

  

 

Ook Floortje Dessing steunt de Vakantiebank!

"Tijdens een vakantie kun je al je zorgen achter je laten en komen je gedachten tot rust. Je ziet kinderen vaak ook helemaal opleven. Dat de Vakantiebank dit mogelijk maakt voor mensen die het zo hard nodig hebben, kan ik dan ook alleen maar toejuichen."

Floortje Dessing draagt Stichting De Vakantiebank een warm hart toe. Daar zijn we ontzettend blij mee! Als dé reisexpert van Nederland en mede-eigenaar van Camping BuitenLand realiseert Floortje zich als geen ander hoeveel positieve effecten een vakantie kan hebben: "Camping BuitenLand zal zich daarom inspannen om samen met alle gasten een steentje bij te dragen aan dit belangrijke werk!"