Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Ik wil vrijwilliger worden

Bent u benieuwd of u wat voor de vakantiebank kunt betekenen? U vindt de openstaande vacatures op deze pagina.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan uw CV naar info@devakantiebank.nl. Laat ons weten welke functie u ambieert, geef u motivatie, dan nemen wij binnenkort contact met u op.

 

Openstaande vacatures:

Functioneel Beheerder (ICT) met een groot hart
Voor minimaal 21,6 uur per week (betaald) | kantoor: Groningen

Wat ga je doen?
Je komt in een organisatie waar systemen zijn ontwikkeld en werken, samen ga je eraan meewerken om deze toekomst bestendig te maken. Je bent een kei bij het beheren, onderhouden en verbeteren van onze systemen. Verschillende CRM’s en boekingssystemen kennen voor jou geen geheimen. Jij bouwt mee, maar beheert ook. Ook het routinematige handwerk ga je niet uit de weg. Je ontvangt leiding van de coördinator en geeft zelf geen leiding. Je werkt samen in een klein geëngageerd team van ondermeer vrijwilligers. Je bent een slimme denker, en bijt je vast in de vele logistieke zaken die om automatisering vragen, maar zonder dat het persoonlijke contact naar de gezinnen verloren gaat. De opdracht om snel te groeien in omvang wordt ook jouw uitdaging. Je luistert goed naar de wensen om je heen en kunt hoofd- en bijzaken scheiden. Het werken in een team met vrijwilligers én professionals ken je (of niet) en daar ben je goed in. Je werkt voor een deel vanuit huis, maar werkt flexibel en bent zo op kantoor.


En wat breng je daarvoor mee?
Met jouw HBO werk- en denkniveau ben je in staat om vanuit processen en ketens te denken. Daarnaast ben je stressbestendig, oplossingsgericht en heb je improvisatietalent. Je wilt aan klantvriendelijkheid bouwen en logistiek verbeteren Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Onze voorwaarden
Zoals je van een erkend Goed Doel mag verwachten bieden we goede voorwaarden:
Salaris tot maximaal 3.900 bruto per maand (o.b.v. 36-urige WW)
Mogelijkheid tot scholing en opleiding
Pensioen (PFZW)

Herken je je jezelf?
Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV vóór 15 oktober 2023 naar pim@devakantiebank.nl.
Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Pim Loeff, Projectleider, telefoon 06 – 30442112.