FAQ - Veelgestelde vragen

Vragen over corona

De Vakantiebank en corona Wanneer krijg ik bericht? Kan ik op vakantie in 2021? Ik heb corona gehad, kan ik een vakantieweek krijgen? Ik ben niet bang voor corona en neem mijn eigen risico, kan ik een vakantieweek krijgen? Ik heb een vakantieaanbod ontvangen, kan ik ook een zomervakantieweek kiezen?

Vragen over de regels en voorwaarden

Wat zijn de Criteria en Voorwaarden voor een vakantieweek? Kan ik mijn gereserveerde vakantie omboeken? Kan ik mijn gereserveerde vakantie annuleren? Wat voor regels gelden er op mijn vakantiebestemming? Ik ben 2 jaar geleden met de Vakantiebank op vakantie geweest, mag ik mij dit jaar weer aanmelden?

Vragen over inschrijven

Ik wil graag een aanmelding doen voor een gratis vakantie wat moet ik doen? Wanneer maak je een kans op een vakantie bij De Vakantiebank? Ik heb geen kinderen, mag ik mij ook aanmelden? Ik heb mij aangemeld maar heb nog geen bericht ontvangen. Kan ik inschrijven voor een vakantieweek in 2021?

Vragen over reserveren vakantieweek

Mijn code werkt niet Mag ik mijn huisdier meenemen op vakantie? Hoe weet ik of ik op vakantie mag? Uit welke vakanties kan ik kiezen?

Vragen over de vakantieweek

Wat moet ik allemaal meenemen? Kunnen we op een andere dag aankomen? Wat voor extra kosten kan ik verwachten? Ik heb geen auto.

Vragen over De Vakantiebank

Is Stichting De Vakantiebank een Erkend Goed Doel? Hoe worden de aanvragen gecontroleerd? Wie selecteert de aanvragen? Waar kan ik het jaarverslag vinden van De Vakantiebank?