Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

FAQ - Veelgestelde vragen

Vragen over de regels en voorwaarden

Wat zijn de Criteria en Voorwaarden voor een vakantieweek? Kan ik mijn gereserveerde vakantie omboeken? Kan ik mijn gereserveerde vakantie annuleren? Wat voor regels gelden er op mijn vakantiebestemming? Ik ben 2 jaar geleden met de Vakantiebank op vakantie geweest, mag ik mij dit jaar weer aanmelden? Hoe vaak kan ik via De Vakantiebank op vakantie? Mijn aanvraag voor een vakantieweek is geweigerd, hoe kan dat? Wat als ik dit jaar niet op vakantie ga, kan ik dan volgend jaar mijn code gebruiken?

Vragen over inschrijven

Ik wil graag een aanmelding doen voor een gratis vakantie wat moet ik doen? Wanneer maak je een kans op een vakantie bij De Vakantiebank? Ik heb geen kinderen, mag ik mij ook aanmelden? Ik heb mij aangemeld maar heb nog geen bericht ontvangen. Kan ik inschrijven voor een vakantieweek in 2024? Mijn gezin bestaat uit meer dan 6 personen Ik heb geen gebruik gemaakt van de vakantieweek, wat nu?

Vragen over reserveren vakantieweek

Wanneer krijg ik een kortingscode om te boeken? Mijn kortingscode werkt niet Hoelang is mijn kortingscode geldig? Mag ik mijn huisdier meenemen op vakantie? Hoe weet ik of ik op vakantie mag? Uit welke vakanties kan ik kiezen? Wanneer krijg ik bericht om een vakantieweek te boeken? Mag ik medegasten meenemen? Vanaf wanneer kan ik boeken voor 2024? Mag ik een 6p acco aanvragen?

Vragen over de vakantieweek

Wat moet ik allemaal meenemen? Kunnen we op een andere dag aankomen? Wat voor extra kosten kan ik verwachten? Ik heb geen auto. Hoeveel km vergoeding krijg ik en wanneer? Hoe werkt het met de boottickets voor Ameland? Hoe werkt het met de boottickets voor Schiermonnikoog? Hoe werkt het met de boottickets voor Texel? Ik heb een klacht over mijn vakantieweek

Vragen over De Vakantiebank

Is Stichting De Vakantiebank een Erkend Goed Doel? Hoe worden de aanvragen gecontroleerd? Wie selecteert de aanvragen? Waar kan ik het jaarverslag vinden van De Vakantiebank?