Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Vrijwilligers Vakantiebank

The A-Team!

De Vakantiebank vrijwilligers op kantoor noemen we wel eens het 'A-Team'.

Het 'binnenteam'

Anja, Ellen, Jannie, Linda, Renate en Solita  vormen het kloppend hart van de administratie. Zij variëren in leeftijd van 20 – 49 en zijn dagelijks super enthousiast bezig met het inschrijven van gezinnen, contacten leggen met gezinnen, met hulpverleners, de (boekings)systemen inrichten, Website updaten, de Sociale media bijhouden, Facebook beantwoorden, contacten onderhouden met vakantieparken, etc etc.

Zij doen dit vrijwillig, maar niet vrijblijvend natuurlijk. Ze staan dag-in-dag-uit voor De Vakantiebank klaar!! Naast hun gezin, opleiding of ander werk maken ze ruimte om te werken voor het belangrijke werk van De Vakantiebank! Momenteel kan iedereen vanuit huis werken i.v.m. RIVM maatregelen. Zonder dit geweldige A-team géén Vakanties.

Het 'buitenteam'

Dan zijn er de drie mannen Henk, Reinder, Eric, Ashwin en Pim (tevens projectleider) die meer “buiten” werken, zij leggen contacten met fondsen, gemeenten, bedrijven, organisaties en ook vakantieparken. Zij zijn steeds op pad (en in de mail) om de keihard benodigde financiën te verkrijgen voor de vakanties en de hele organisatie. Ook doen zij het onderhoud van de Safaritenten die overal door Nederland staan op mooie campings.

Zonder deze zeer gemotiveerde vrijwilligers zou De Vakantiebank niet bestaan!

Het 'smoelenboek'

Een greep uit onze vrijwilligers, op kantoor en thuis!