Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Ik heb een accommodatie

Bent u eigenaar van een vakantiepark of vakantiewoning?

Naast financiële donaties is het ook mogelijk een accommodatie of andere producten (bijvoorbeeld boodschappenpakketten of vervoersmogelijkheden) te doneren. Hierover komen wij graag met u in contact!

We zijn trots dat Floortje Dessing, bij uitstek de expert van de Nederlandse reisprogramma's, een warm hart toedraagt aan De Vakantiebank. Als eigenaresse van Camping Buitenland in Drenthe, weet zij ook hoe fijn het is als je er even tussenuit kunt gaan.

Aanmelden accommodatie

Wilt u graag uw accommodatie aanbieden? Fijn als u onderstaande gegevens invult, dan nemen wij contact met u op.

De Vakantiebank stelt vakantieweken ter beschikking aan minima gezinnen. Ook stellen en alleenstaanden kunnen zich aanmelden voor een vakantieweek, weliswaar is deze groep veel kleiner. 

Er is veel vraag naar vakantieweken binnen de schoolvakanties (gezinnen met kinderen). De vakantiebank stelt de vakantieweken beschikbaar vanaf de meivakantie t/m de herfstvakantie en alle weken daartussen. 

Om uw aanbod tijdig en compleet online aan te bieden, is de richtlijn om tot 1 maart alle afspraken gemaakt te hebben. Wilt u na die tijd uw aanbod doen, kán het zijn dat het aanbod voor het jaar erop wordt voorbereid.

Alvast hartelijk dank voor uw interesse in een samenwerking!