Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand januari 2022
570
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

Organisatie & bestuur

Visie 

Stichting De Vakantiebank is een organisatie die als doel heeft om vakanties mogelijk te maken voor mensen die dat zelf niet kunnen veroorloven. Daarbij zorgt de stichting voor het samenbrengen van de vraag en het aanbod. Ze werft sponsors, doneerders en vrijwilligers en zorgt ervoor dat mensen die dat nodig hebben een vakantieweek ontvangen.

Missie

We werken samen met donateurs, sponsoren en vrijwiilligers en behalen onze doelen via maatschappelijk betrokken ondernemers en lokale overheden. We hebben geen commerciële en/of winstgevende doelstelling: een positief resultaat wordt toegevoegd aan de algemene reserve en komt ten goede aan onze activiteiten. Zoals het uitbreiden van het aantal accommodaties en het faciliteren van extra zaken (zoals vervoer, fietsen, spelletjes, schoonmaak, bedlinnen, etc.).

We ontmoeten graag mensen met een groot hart die wat ontspanning willen geven aan personen en gezinnen die het financieel minder hebben in de Nederlandse samenleving. De vakanties worden kosteloos of tegen geringe kosten aan De Vakantiebank aangeboden, zodat De Vakantiebank ze gratis kan aanbieden aan zoveel mogelijk gezinnen die tot de doelgroep behoren.

CBF keurmerk

De Vakantiebank is trots om zich een ‘Erkend Goed Doel’ te mogen noemen. De Vakantiebank is een zogenaamde ANBI erkende organisatie. Met het RSIN/Fiscaal nummer: 8506.36.784. Dat betekent dat onze stichting voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat de stichting bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro en verantwoording aflegt. Meer weten?

Bekijk ons CBF-Erkenningspaspoort

 

Bestuur

Het bestuur wordt gevormd door:

Dhr. Frank Luken

Hoofdfunctie:
Algemeen directeur en eigenaar van Tommy Booking Support

Voorzitter

Mw. Ciska Renken

Hoofdfunctie:
Adviseur bij Breuer & Intraval

Secretaris

Dhr. Abe Veenstra

Hoofdfunctie: 
Openbaar accountant; accountant kantoor ATV Account'd, met twee vestigingen (Schipborg en Emmen)

Nevenfuncties:
Coördinator van de KWF collecte in Schipborg
Adviseur van de PKN gemeente in Anloo/Annerveen

Penningmeester

Dhr. Ate Van der Veen

Hoofdfunctie: 
Directeur/ eigenaar Solvent; financieel en fiscaal advies,
Directeur/ eigenaar Peizer investment en participaties,
Directeur/ eigenaar Kampeerhal,
Directeur/ eigenaar diverse horecazaken

Algemeen lid

Dhr. Henk Brand

Hoofdfunctie: 
Directeur van Country Camp BV en Qitents BV en participeert in "De Tentenstudio"

Nevenfunctie: 
Bestuurslid Baptistengemeente ‘de Bethel’ in Drachten

Algemeen lid

De dagelijkse leiding is in handen van projectleider Pim Loeff. Samen met de 10 vrijwilligers wordt de missie en doelstelling van Stichting De Vakantiebank nageleefd.