Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand november 2022
300
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

Euro Parcs Veluwemeer, Nunspeet (Gld) 5p

Natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de prachtige omgeving van EuroParcs Veluwemeer te Nunspeet. Polders zo ver als het oog reikt, schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden, de diversiteit van het landschap in de omgeving van Nunspeet is groot! 

Luxe kamperen doet u in deze Luxe Glampingtent. Deze originele safaritent biedt plaats aan 5 personen. 

Er is eigen sanitair beschikbaar. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig.

Handig om zelf mee te nemen: kleding, theedoeken, eten en drinken en wellicht badhandoeken. Huishoudelijk handig: afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Euro Parcs Veluwemeer voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Mensen met een 4p code kunnen per mail aan info@devakantiebank.nl een keuze doorgeven voor deze accommodatie, er wordt dan naar beschikbaarheid geselecteerd. We ontvangen graag het aantal personen en de periode, dan kunnen we contact opnemen voor beschikbaarheid.

De accommodatie die ter beschikking is gesteld is nog in opbouw en wijkt af van de getoonde foto. Het is een vergelijkbare Glampingtent voor 5 personen. Op de plattegrondfoto (Bron: Yala) wordt de accommodatie getoond zoals het naar verwachting zal gaan worden. Er kan over de uiteindelijke beschikbaarhheid niet worden onderhandeld.

Terug naar overzicht