Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand november 2022
300
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

RCN De Potten, Offingawier (F) 6p

De Vakantiebank heeft voor u een luxe 6 persoons Safari-tenthuis ter beschikking op deze mooi gelegen camping rondom de Friese wateren.

De Safari-tent is een zeer comfortabele tent van 8,4 x 6 meter. Totaal ruim 50m2. De hoogte van de tent is 3,5 meter! Zodra u binnenstapt in de Safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte over u heen. Het is heerlijk zitten onder de enorme luifel van maar liefst 2,80 m lang! De Safari-tent is voorzien van 3 slaapvertrekken. Elk slaapvertrek heeft voor 2 personen slaapgelegenheid. Er is 1x een 2-persoonsbed en er zijn 2 stapelbedden aanwezig. In de tent is een kinderbedje (0-4 jaar) aanwezig. Het beddengoed en bedlinnen wordt verzorgd door het vakantiepark. De safari tent bevat een gasstel, pannen, borden, glaswerk, bestek en keukengerei. Er is tevens een koelkast met een klein vriesvak aanwezig. In de safaritent is geen sanitair aanwezig. 

Op de camping maakt u gratis gebruik van de douche- en wc-faciliteiten van de camping. Bedlinnen is aanwezig. Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Op het park bent u nooit ver van het water. En overal proeft u de gezellige en levendige sfeer van een echt watersportcentrum. Dankzij de uitgebreide faciliteiten kunt u hier altijd een prima vakantie beleven, ook als u geen actieve watersporter bent. Er ligt een schitterend vogelbroedgebied rondom het park en prachtige wandelpaden en routes. 

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van RCN Vakantiepark De Potten voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark.

Mensen met een 4p code kunnen per mail aan info@devakantiebank.nl een keuze doorgeven voor deze accommodatie, er wordt dan naar beschikbaarheid geselecteerd. We ontvangen graag het aantal personen en de periode, dan kunnen we contact opnemen voor beschikbaarheid.

Terug naar overzicht