Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand november 2022
300
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

Natuurhuis Norg, Norg (D) 6p

Midden in het bos van Norg staat het natuurhuisje, geschikt voor 6 personen. Dit huisje is rookvrij en huisdiervrij. Woonkamer met open keuken, badkamer met toilet en douche, slaapkamer 1 :  2-persoonsbed , slaapkamer 2 :  2-persoonsbed, en op de zolder 2x 1-persoonsbed, Bedlinnen zijn aanwezig.

De goed geïsoleerde vakantiewoning zijn de volgende voorzieningen: Koelkast (met vriesvakje), oven/magnetron/inductiekookplaat, waterkoker/koffiezetapparaat, televisie. Veel spelletjes, boeken, puzzelboekjes, tijdschriften etc. Pelletkachel (voor het hele huisje), Wifi.

Wandelen kan als u het huisje uitstapt, alle kanten op, overal bos. Zwemmen kan in Norg in het overdekte Molenduinbad in Norg. Er zijn fietsen te huur in het dorp bij de 2 fietsenwinkels. 

Voor de boodschappen;

In Norg zijn  winkels waaronder 2 supermarkten (Poiesz en Coop), slager, drogist, Hubo, leuke dingen winkels, 2 fietsenwinkels voor verhuur fietsen.
Wilt u dichtbij wat uitgebreider winkelen dat is dat mogelijk in Roden, Leek, Assen, Groningen, etc.

Wilt u reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

 

Terug naar overzicht