Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

B&B 7even Vrouwenpolder (Z) 2p

Vrouwenpolder is een gezellig dorp, ingeklemd tussen het Veerse meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren. De monumentale steden Veere en Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en het mondaine winkelstadje Domburg behoren tot de directe omgeving.

Deze bed & breakfast is op de bovenverdieping en  alleen bereikbaar per trap, voor 2 persoons (evt. plus kind van 0-4 jr) en kan voor een extra kinderbed (0-4 jr.) zorgen. Er is gratis WiFi, een flatscreen-tv met kabelzenders en een kitchenette met een koelkast en een magnetron.  beddengoed worden verstrekt. De privé badkamer heeft badjassen, een haardroger en handdoeken voor de gasten. u kunt gebruik maken  van de aanwezige fietsen. Er wordt in overleg met de eigenaren een ontbijt en diner aangeboden. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Als uitzondering heeft deze accommodatie verschillen perioden beschikbaar waar uit gekozen kan worden;

  • van 12-19 april 2024 (vr-vr)
  • van 5-9 juni 2024 (wo-zo)
  • van 4-9 sept 2024 (wo-ma)
  • van 13-20 sept 2024 (vr-vr)

 Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Vrouwenpolder voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark zelf.

Terug naar overzicht