Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Scandinavisch Huisje Marenland Winsum (Gr) 4p

Bij Marenland kun je van alles doen en is er voor iedereen wat te beleven, zo is er de camping, een groot zwembad, een prachtige jachthaven, boot en kanoverhuur en een groot terras aan het water met een  speeltuin waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Een knus scandinavisch 4 personen huisje bij Marenland Recreatie, waarvandaan je kunt genieten van al het moois dat Winsum en omstreken te bieden heeft. Het huisje is van alle gemakken voorzien, er is centrale verwarming, met een keuken compleet ingericht, vaatwasser, magnetron, fornuis,TV en wifi en de woonkamer is comfortabel ingericht.  Met 4 slaapplaatsen incl bedlinnen, verdeeld over 2 slaapkamers, badkamer incl Handoeken,  is het er in de zomer en winter goed vertoeven. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Marenland voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

Terug naar overzicht