Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Strandcamping Duinoord Ameland Bloktent 4p

Verscholen achter de duinen, grenzend aan het Noordzeestrand bij Nes op Ameland, ligt Camping Duinoord. 

De eigenaar stelt ingerichte kampeertenten ter beschikking voor een volledige vakantieweek op Ameland. De tickets voor de boottocht wordt verzorgd. Er is een vast contactpersoon die met alle vriendelijkheid de ins en outs van het eiland kan vertellen.

De Vakantieweken in de schoolvakanties zijn ter beschikking voor gezinnen met kinderen. Stellen en individuen komen in aanmerking buiten de schoolvakantie óf binnen schoolvakantie via Last Minute (3 weken voor aanvang van de vakantieweek aan te vragen via info@devakantiebank.nl

Er wordt gebruik gemaakt van het sanitair op de camping.

Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De bootovertocht voor personen wordt volledig vergoed en vooraf voor gasten van De Vakantiebank ingekocht. Een auto kan niet mee het eiland op. Reserveren is alleen voor de auto en ook voor de speciale sneldienst. Op de gewone boot kunt u als voetganger in principe altijd mee (tenzij het mega druk is).

Zelf mee te nemen: eten, drinken, kleding en hand- en keukendoeken.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Camping Duinoord voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark. 

Terug naar overzicht