Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Camping Vinkenhof, Schin op Geul Woodlodge (L) 4p

"Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul  ligt aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg in nationaal park "het Gerendal". De camping ligt in een 5 sterren landschap in de natuur en bij het schilderachtige dorp Schin op Geul. Door de centrale ligging zijn steden als Maastricht (15 minuten), Valkenburg (3 kilometer zonder heuvels ), Aken (15 minuten) en Luik (20 minuten) prima bereikbaar met auto, fiets of openbaar vervoer. 

Op het gezellige familiecamping staat een volledig ingerichte woodlodge met een keukentje en eigen toilet, je kunt gebruik maken van de algemene douches op de camping. In de accommodatie zijn 4 slaapplaatsen gerealiseerd. De lodges zijn ingericht met twee losse bedden (naast elkaar) en een stapelbed, de bedden bevinden zich in één ruimte, bedlinnen zijn aanwezig. Een kinderbed en kinderstoel zijn aanwezig. Huisdieren in overleg. Er is een verwarmd zwembad (openingstijd, zie website) , speeltoestellen etc. 

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

 Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Camping Vinkenhof voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

 

 

 

Terug naar overzicht