Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Bungalowpark Kastelenhof Ermelo 4p

Op Bungalowpark Kastelenhof in Ermelo, geniet u in de mooie vrijstaande 4p bungalow Middagten, gelegen in het groen, van een heerlijke vakantie op de Veluwe. Doordat het park autovrij is kunnen kinderen heerlijk veilig spelen. De bungalow is voorzien van vele gemakken, bedlinnen is aanwezig. Op aanvraag kan er een kinderbed en kinderstoel geleverd worden. U heeft beschikking over wifi. Huisdieren worden als persoon meegerekend (beschikbaar voor 3 pers en 1 huisdieren, of 2 pers en 2 huisdieren). Het park biedt vele faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen, zoals de broodjesservice en het spetterpark. De ligging van het park is ideaal, wanneer u de omgeving wandelend of fietsend wil verkennen.

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, bad-, keukenhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffie/ thee benodigdheden, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van het park, voor park informatie. 

Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark.

Terug naar overzicht