Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Natuurhuisje in De Maasduinen Nino (L) 4p

Het natuurhuisje ligt in het bos, midden in natuurpark De Maasduinen. De ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten. Het huis is vrijstaand met een eigen tuin, bereikbaar direct vanuit de woonkamer. De grote woonruimte is voorzien van een semi-professionele keuken met oven, magnetron en vaatwasser. Ook is er een wasmachine.  Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, de andere van twee eenpersoonsbedden, incl bedlinnen en handoeken. Er is wifi, maar geen tv, er is 1 hond toegestaan. Het zwembad is 9 km verderop. OV gelegenheid op maximaal 1 kilometer.

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website  voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

Terug naar overzicht