Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

EuroParcs Zuiderzee Berkel 4 Biddinghuizen 4p

Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt vakantiepark EuroParcs Zuiderzee.

Berkel 4 is een comfortabel en sfeervol chalet die van alle gemakken is voorzien. Het vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een eigentijdse inrichting met een bank en televisie, een eethoek en een keuken met onder andere een filter koffiezetapparaat, een gasstel en een koelkast. Het chalet heeft 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden met incl beddengoed. Een kinderbed en kinderstoel kunt  u eventueel huren. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met incl handoeken. Buiten beschik je over een gemeubileerd terras. Er is gratis Wi-Fi. Honden zijn niet toegestaan.

De Vakantieweken in de schoolvakanties zijn ter beschikking voor gezinnen met kinderen. Stellen en individuen komen in aanmerking buiten de schoolvakantie óf binnen schoolvakantie via Last Minute (3 weken voor aanvang van de vakantieweek aan te vragen via info@devakantiebank.nl

 Hier kunt u een kijkje nemen op de website EuroParcs Zuiderzee voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

Terug naar overzicht