Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand november 2022
300
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

Kampeerboerderij De Branding, Schiermonnikoog 6p

U kunt genieten in een 6 persoons safaritent op deze mini-camping.

De Safari-tent is een zeer comfortabele tent van 8,4 x 6 meter en totaal ruim 50m2. De hoogte van de tent is 3,5 meter!  Zodra u binnenstapt in de Safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte over u heen. Het is heerlijk zitten onder de enorme luifel van maar liefst 2,80 m lang!

De Safari-tent is voorzien van 3 slaapvertrekken. Elk slaapvertrek heeft voor 2 personen slaapgelegenheid. Er is 1x een 2-persoonsbed en er zijn 2 stapelbedden aanwezig. In de tent is een kinderbedje (0-4 jaar) aanwezig. Het beddengoed en bedlinnen wordt verzorgd door het gastgezin. De safari tent bevat een gasstel, pannen, borden, glaswerk, bestek en keukengerei, er is tevens een koelkast met een klein vriesvak aanwezig. Warm water haalt u bij de ingerichte keuken op de kampeerboerderij. 

In de safaritent is geen sanitair aanwezig, het gedeelde sanitair is gelegen naast het campingveld. In de zomermaanden kan er gebruik worden gemaakt van een grote binnenruimte met stroom, tv, eettafels en bankstellen. De melkveehouderij is nog volledig in bedrijf, Kinderen zijn van harte welkom in de stal en mogen meehelpen met de boer. Op het terrein zijn schommels, speeltoestellen en een zandbak. Naast de mini-camping bevindt zich een zelfpluktuin. Het strand is 20 minuten fietsen en het dorp is 5 minuten fietsen. Fietsen zijn niet inbegrepen bij de reservering.

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Kampeerboerderij De Branding op Schiermonnikoog voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met de Kampeerboerderij.

 

 

 

 

Terug naar overzicht