Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

De Hussebeek te Geulle (L) 2p

Vakantiewoning De Hussebeek ligt in de buurtschap Broekhoven, net buiten het dorp Geulle, in het Heuvelland van Zuid Limburg. De woning grenst aan het Bunderbos en u hebt dan ook veel mogelijkheden voor wandel- en fietstochten in de buurt. Er is een heerlijke grote omheinde tuin, in de tuin staan een aantal bijenkasten,  en een boomgaard met een stuk bos, op een grondstuk van 3000 m2, waar u vrij gebruik van kunt maken.

Er is een zitkamer  met een hoog plafond. De keuken is voorzien van inductie, een oven, magnetron, koffieapparaten, waterkoker en nog veel meer. Op de 1e verdieping bevindt zich de slaapkamer met een 2-persoonsbed met verlengd matras (210cm), een apart toilet en een inloopdouche met wastafel inclusief bedlinnen en handdoeken. Gebruik van een kinderbed en/ of kinderstoel op aanvraag. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van Wifi. Max 1 hond  dit onder voorwaarden; geen vechthonden.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van De Hussebeek voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

 

 

Terug naar overzicht