Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Toestemming gebruik van fotomateriaal

Voor De Vakantiebank is het gebruiken van fotomateriaal van deelnemers een belangrijke toevoeging om te laten zien wat een vakantieweek voor u als gezin, alleenstaande of stel betekent. Daarom vragen we uw toestemming om gebruik te mogen maken van uw fotomateriaal.

De AVG wet geeft hierin belangrijke handvatten voor u en ook voor de organisatie. Vandaar dat De Vakantiebank dit via dit formulier regelt. Hieronder een aantal belangrijke regels die de AVG stelt;

  1. Wanneer u toestemming geeft aan De Vakantiebank voor het gebruik van uw toegestuurde foto’s, geldt die toestemming ook van degene die de opname heeft gemaakt.
  2. De Vakantiebank betaalt geen vergoeding voor de, met uw toestemming, gebruikte foto’s.
  3. Doel is:

a)      redactioneel gebruik in jaarverslagen, projectplannen en website.

b)     Gebruik voor marketingdoeleinden via sociale media (LinkedIn, Instagram, Facebook, website) voor de naamsbekendheid bij sponsoren en donateurs.

Hiervoor geldt natuurlijk dat u zelf ten allen tijde het recht heeft om gebruik van uw toegestuurde foto’s  in te kunnen trekken. Door middel van een schriftelijke melding via info@devakantiebank.nl

Daarmee zal De Vakantiebank vanaf dat moment stoppen om uw fotomateriaal te gebruiken. Hiervoor ontvang u ook een bevestiging. Het tot dan toe geplaatste fotomateriaal kán De Vakantiebank niet (overal) van het internet afhalen.

Wanneer u hiermee akkoord gaat, vragen we u onderstaand formulier volledig in te vullen.