Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Regulier Inschrijfformulier 2024

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd, ontvangt u tevens zelf een mail (kan in de spam komen) van de aanmelding. Daarmee is de inschrijving succesvol verzonden. U ontvangt bericht van ons zodra deze verwerkt is, dat kan 2-4 weken duren.

ALLEEN COMPLETE INSCHRIJFFORMULIEREN MET GELDIGE VERZEKERINGSPAPIEREN EN INKOMSTEN WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN

  • Alle aangeboden vakanties zijn op basis van vervoer zelf te regelen met auto, OV o.i.d. Er kan een declaratie worden ingediend voor een vaste km vergoeding (taxi, huurauto o.i.d. is voor eigen kosten).
  • De Vakantiebank stelt gedurende een week (of 4 dagen/ 3 nachten, incl. half pension) een accommodatie naar eigen keus ter beschikking. Verder dient men zelf: De vakantie te boeken op de website van De Vakantiebank, met een kortingscode. Ook zelf te regelen: kleding, eten, drinken, vermaak tijdens de vakantieweek, dagjes uit etc.
  • De vakantieweek is niet geschikt voor gezinsleden met allergieën o.i.d., die op de locatie schadelijk kunnen zijn voor zijn/ haar gezondheid (astma, huismijt, COPD, reuma etc.)
  • De vakantieweek is niet geschikt voor gezinsleden met fysieke beperkingen of afhankelijkheid van rolstoel, scoot-mobiel o.i.d. De Vakantiebank heeft géén aangepaste accommodaties voor mindervalide personen ter beschikking.
  • De vakantieweek is niet geschikt voor gezinsleden die mentaal/ psychisch dusdanig beperkt zijn (angststoornis, PTSS, autisme of anderszins) om een gereserveerde vakantieweek evt. voor af te zeggen of anderszins niet aan te kunnen gaan o.i.d?

Met het insturen van het inschrijfformulier gaat u als deelnemer akkoord met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden

Deelnemer, tevens de (AVP) verzekeringsnemer

Partner/ begeleider, kinderen, huisdieren mee op vakantie


Aan te leveren documenten digitaal per scan of foto:
1) Geldige aansprakelijkheidsverzekering Particulieren (AVP)
2) Recent inkomstenbewijs van deelnemer; uitkeringsspecificatie, voedselbankpas o.i.d.
3) Recent inkomstenbewijs van partner; indien relevant

ALLEEN COMPLETE INSCHRIJFFORMULIEREN MET GELDIGE VERZEKERINGSPAPIEREN EN INKOMSTEN WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN
Mochten de AVP en inkomsten nog niet voorhanden zijn, wacht daar dan nog even op, zodat de aanmelding compleet ingestuurd kan worden.
Motivatie