Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Vacature Secretaris

Geplaatst: 21-03-2023

Elk kind heeft recht op een onbezorgde vakantie. Hecht jij ook waarde aan deze uitspraak? Dan is het tijd voor een kennismaking met De Vakantiebank. Want dit is precies wat wij doen. Jaarlijks bezorgen we ruim 600 gezinnen met een inkomen op of onder de bijstandsnorm een fijne vakantie op een mooie locatie in Nederland. Voor kinderen is het namelijk ontzettend belangrijk om net als klasgenootjes fijn op vakantie te kunnen. Maar ook voor de rest van het gezin is de ontspanning enorm waardevol.

De Vakantiebank is een kleinschalige stichting zonder winstoogmerk met een landelijk bestuur dat kantoor houdt in Groningen. Op dit moment zoeken wij een secretaris die ons bestuur komt versterken. Heb jij hart voor kinderen? Dan is deze functie jou hopelijk op het lijf geschreven. Stichting De Vakantiebank is een succesvolle, groeiende organisatie en met een gezonde financiële positie (CBF Keurmerk). Als secretaris ben je een belangrijke spil in ons bestuur, maar belangrijker nog; je maakt het verschil voor heel veel kinderen.

We bieden je een mooie vrijwilligersfunctie in een klein, gedreven team waar het ook nog eens erg gezellig is. Je leeftijd is niet van belang, je enthousiasme en mentaliteit tellen voor ons wel mee.

Dus ben jij een echte aanpakker die houdt van structuur en het overzicht bij De Vakantiebank bewaakt? Bel dan voor meer informatie met projectleider Pim Loeff 06 30442112 en/of kijk op onze site. Gewoon doen!

Nieuwsoverzicht