Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

GV inschrijfformulier 2024

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd, ontvangt u tevens zelf een mail (kan in de spam komen) van de aanmelding. Daarmee is de inschrijving succesvol verzonden. U ontvangt bericht van ons zodra deze verwerkt is, dat kan 2-4 weken duren.

ALLEEN COMPLETE INSCHRIJFFORMULIEREN MET GELDIGE VERZEKERINGSPAPIEREN WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN

  • Alle aangeboden vakanties zijn op basis van vervoer zelf te regelen met auto, OV o.i.d. Er kan een declaratie worden ingediend voor een vaste km vergoeding (taxi, huurauto o.i.d. is voor eigen kosten).
  • De Vakantiebank stelt gedurende een week (of 4 dagen/ 3 nachten, incl. half pension) een accommodatie naar eigen keus ter beschikking. Verder dient men zelf: De vakantie te boeken op de website van De Vakantiebank, met een kortingscode. Ook zelf te regelen: kleding, eten, drinken, vermaak tijdens de vakantieweek, dagjes uit etc.
  • De vakantieweek is niet geschikt voor gezinsleden met allergieën o.i.d., die op de locatie schadelijk kunnen zijn voor zijn/ haar gezondheid (astma, huismijt, COPD, reuma etc.)
  • De vakantieweek is niet geschikt voor gezinsleden met fysieke beperkingen of afhankelijkheid van rolstoel, scoot-mobiel o.i.d. De Vakantiebank heeft géén aangepaste accommodaties voor mindervalide personen ter beschikking.
  • De vakantieweek is niet geschikt voor gezinsleden die mentaal/ psychisch dusdanig beperkt zijn (angststoornis, PTSS, autisme of anderszins) om een gereserveerde vakantieweek evt. voor af te zeggen of anderszins niet aan te kunnen gaan o.i.d?

Met het insturen van het inschrijfformulier gaat u als deelnemer akkoord met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden

“Geleend vertrouwen”

Dàt is de term die we gebruiken, als Vakantiebank, wanneer we van u het advies krijgen om iemand in te schrijven bij De Vakantiebank.

Het betekent dat u als hulpverlener (sociaal werker, maatschappelijk werker, pastoraal werker, GGZ hulpverlener, bewindvoerder, etc.) beseft dat het gezin dat zich aan gaat melden past in de filosofie van De Vakantiebank. (www.devakantiebank.nl) Dat wil zeggen: er is een periode van jaren geen mogelijkheid geweest om op vakantie te gaan, er zijn geen middelen voor een vakantie en gezien de situatie waarin de persoon (personen) zich bevindt, zou het geweldig fijn zijn als diegene(n) er even uit kunnen. Het kan daarbij gaan om (één-ouder) gezinnen, maar ook om stellen of eventueel individuen.

Wij van De Vakantiebank nemen dat advies dan van u over en kan er worden ingeschreven voor een gratis vakantieweek.

Met u als betrokken hulpverlener kunt u het gezin, stel of individu inschrijven voor een gratis vakantieweek. Wij communiceren met de ingeschrevene, maar doen dat zo veel mogelijk cc aan u als hulpverlener/ contactpersoon. Wij voeren dan niet meer een inkomenscheck uit, u hebt namelijk gezegd dat het goed zit en dat vertrouwen hebben we van u geleend.

We vinden het fijn dat u er bent als contactpersoon. We houden u van elke stap op de hoogte en verzoeken u mee te denken en indien nodig een te handje helpen (oriëntatie over de bestemming, vervoer, planning, eten en drinken, etc.). Een vakantie betekent namelijk ook best een heel georganiseer.

Deelnemer, tevens de (AVP) verzekeringsnemer

Partner/ begeleider, kinderen, huisdieren mee op vakantie

Hulpverlener/ contactpersoon/ begeleider
Aan te leveren documenten digitaal per scan of foto:

ALLEEN COMPLETE INSCHRIJFFORMULIEREN MET VERZEKERINGSPAPIEREN WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN
Mocht de AVP nog niet voorhanden zijn, wacht daar dan nog even op, zodat de aanmelding compleet ingestuurd kan worden.
Motivatie