Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

GV inschrijfformulier 2022

“Geleend vertrouwen”

Dàt is de term die we gebruiken, als Vakantiebank, wanneer we van u het advies krijgen om iemand in te schrijven bij De Vakantiebank.

Het betekent dat u als hulpverlener (sociaal werker, maatschappelijk werker, pastoraal werker, GGZ hulpverlener, bewindvoerder, etc.) beseft dat het gezin dat zich aan gaat melden past in de filosofie van De Vakantiebank. Dat wil zeggen: er is een periode van jaren geen mogelijkheid geweest om op vakantie te gaan, er zijn geen middelen voor een vakantie en gezien de situatie waarin de persoon (personen) zich bevindt, zou het geweldig fijn zijn als diegene(n) er even uit kunnen. Het kan daarbij gaan om (één-ouder) gezinnen, maar ook om stellen of eventueel individuen.

Wij van De Vakantiebank nemen dat advies dan van u over en kan er worden ingeschreven voor een gratis vakantieweek.

Met u als betrokken hulpverlener kunt u het gezin, stel of individu inschrijven voor een gratis vakantieweek. Wij communiceren met de ingeschrevene, maar doen dat zo veel mogelijk cc aan u als hulpverlener/ contactpersoon. Wij voeren dan niet meer een inkomenscheck uit, u hebt namelijk gezegd dat het goed zit en dat vertrouwen hebben we van u geleend.

We vinden het fijn dat u er bent als contactpersoon. We houden u van elke stap op de hoogte en verzoeken u mee te denken en indien nodig een te handje helpen (oriëntatie over de bestemming, vervoer, planning, eten en drinken, etc.). Een vakantie betekent namelijk ook best een heel georganiseer…

Inschrijfformulier met Geleend Vertrouwen voor een vakantieweek in 2022

Op dit moment zijn de inschrijvingen tijdelijk gesloten. Hou de website in de gaten wanneer u zich weer kunt inschrijven. U hoeft het formulier niet in te vullen, deze zal niet verwerkt worden.

Met het insturen van het inschrijfformulier gaat de deelnemer/ uw cliënt akkoord met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden