Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Vinkeveen Chalet Eiland (Utrecht) 4p

De Vinkeveense Plassen is een natuur- en watersportgebied in het noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht. Er valt genoeg te beleven voor jong en oud in het prachtige Vinkeveen.

Deze volledig ingerichtte Chalet is ter beschikking gesteld voor max 4 personen. Huisdier is toegestaan mits deze een behandeling tegen vlooien heeft gehad.

De Chalet heeft slaapgelegenheid voor 2 personen. Wanneer u met 3 of 4 personen heen wilt gaan, wordt er een campingpod (drijvend op het water) aangemeerd (op ongeveer 50 meter) voor slaapgelegenheid voor nog 2 personen. Ook in de campingpod heeft u stroom en een koelkast en gasstel tot uw beschikking. Verder staan er twee bedden in.  

Omdat de tweede slaapgelegenheid los staat van de Chalet en omgeven wordt door water, is het verplicht dat alle gasten een zwemdiploma hebben. De vakantieweek kan alleen gereserveerd worden door volwassenen met kinderen vanaf 10 jaar. 

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, bad-, keukenhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffie/ thee benodigdheden, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc

Hier kunt u een kijkje nemen op de externe website voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van de eigenaar die deze vakantieweek ter beschikking stelt aan De Vakantiebank.

Terug naar overzicht