Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Trekkershut Marenland Winsum (G) 4p

Marenland ligt in het prachtige dorpje Winsum dat in 2020 is uitgeroepen tot het allermooiste dorp van Nederland. Het is een leuk authentiek dorpje boven Groningen, het heeft een oud centrum met gezellige winkeltjes en terrasjes! De historie is zichtbaar als je vanaf Marenland langs het Winsumerdiep naar het centrum loopt, waar “De Boog” Winsum en Obergum met elkaar verbindt en waar je aan beide zijden van het Winsumerdiep historische panden kunt bewonderen.

De trekkershut is een knusse eenvoudige hut met twee stapelbedden, op een mooi plekje op de groene camping. De trekkershut bied plaats aan maximaal 4 personen. De blokhutten zijn ingericht met een klein koelkastje, kookgerei en serviesgoed voor 4 personen. Het is incl bedlinnen en handdoeken. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ook met vier personen is het goed te doen, de bedden zijn comfortabel en u slaapt goed, het blijft natuurlijk een trekkershutje maar u komt helemaal tot rust! Je pakt overdag de gezelligheid van de camping mee en in de avond wordt het lekker rustig en stil. Er is een groot zwembad bij en u kunt bijvoorbeeld een boot tocht of kanotocht maken door de omgeving! Zeker leuk om te doen met kinderen, die vermaken zich zeker weten op het water!

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Marenland voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

 

Terug naar overzicht