Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

It Dreamlan Story Station 2p

Natuurcamping It Dreamlân is een erkend Natuurkampeerterrein en ligt op een oude Friese terp met wild gras en weidebloemen aan het meanderende water van de Dwarsryd, en ligt direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer, en vlakbij  de Waddenzee op de grens van Groningen en Friesland. Het dorp Kollum ligt op 5 kilometer afstand en heeft een mooi en gezellig centrum met leuke winkels. In de omgeving van Kollum is op het gebied van de waterrecreatie van alles te doen. De riviertjes De Rijd, de Trekvaart en De Zwemmer zijn prima viswaters. Je kunt er waterfietsen, kano’s en roeiboten huren.

Vakantie in de Story Station is kamperen in een klein, duurzaam huisje op wielen voor 2 personen, met een bijzonder design en op een hele toffe plek. Er is een klein ingericht keukentje, een 2 persoons bed incl. beddegoed, buiten heerlijke plekken om te chillen en te eten en binnen is een lekkere tafel om bij regen aan te zitten en spelletjes te doen. Er is een (hele kleine) douche, maar voor toilet maak je gebruik van het douchegebouw op de camping. Er is geen tv, wifi is aanwezig op terrein. Fietsen zijn te leen, mits beschikbaar. Met OV bereikbaar via belbus (station buitenpost met bus naar locatie) of 15 minuten lopen. honden zijn niet toegestaan.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website  voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

Terug naar overzicht