Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide, Valkenswaard (N-B) 4p

Het vakantiepark  Brugse Heide is gelegen tussen de natuurreservaten "Het Leenderbos" en "Malpie" , een afwisselend natuurgebied met prachtige vennen, zandverstuivingen en uitgestrekte bos.

Mobiele home voor 4 personen

  • 2 Slaapkamers incl bedlinnen
  • Toilet, wastafel en douchecabine
  • Compleet ingerichte keuken
  • Mogelijkheid om een kinderbed te bestellen (zelf bedlinnen meenemen), dit moet u zelf regelen bij de receptie
  • Huisdieren toegestaan.
  • slecht bereikbaar met OV

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, bad-, keukenhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffie/ thee benodigdheden, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van vakantiepark  Brugse Heide voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark.

NB) Helaas is de horeca door omstandigheden op Vakantiepark Brugse Heide gesloten. Het is nog niet bekend tot wanneer de horeca dicht blijft.

Er wordt druk aan gewerkt om een alternatief hiervoor te regelen maar er kan geen zekerheid geboden worden. Zodra wij meer weten zullen wij jullie hierover informeren.

Er is nog genoeg te beleven op het park en de gasten kunnen volop genieten van o.a. onze buitenzwembad, skelterbaan, gezellige activiteiten met het animatie team en de prachtige omgeving.

Terug naar overzicht