Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide, Valkenswaard (N-B) 4p

Het vakantiepark  Brugse Heide is bijzonder gelegen tussen de natuurreservaten "Het Leenderbos" en "Malpie" , een afwisselend natuurgebied met prachtige vennen, zandverstuivingen en uitgestrekte bos.

De mobile home is voor 4 personen en voorzien van een gemeubileerde zithoek met TV en kachel, keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, 4 pits kooktoestel en keukeninventaris, 2 slaapkamers incl bedlinnen, badkamer met toilet, wastafel en douche en een complete tuinset. Er is een mogelijkheid om een kinderbed te bestellen, dit moet u zelf regelen bij de receptie. Huisdier toegestaan.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van vakantiepark  Brugse Heide voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark.

NB) Helaas is de horeca door omstandigheden op Vakantiepark Brugse Heide gesloten. Het is nog niet bekend tot wanneer de horeca dicht blijft.

Er wordt druk aan gewerkt om een alternatief hiervoor te regelen maar er kan geen zekerheid geboden worden. Zodra wij meer weten zullen wij jullie hierover informeren.

Er is nog genoeg te beleven op het park en de gasten kunnen volop genieten van o.a. onze buitenzwembad, skelterbaan, gezellige activiteiten met het animatie team en de prachtige omgeving.

Terug naar overzicht