Boeken van de vakantieweek

Om een vakantieweek te kunnen boeken heeft u een unieke kortingscode nodig. Deze ontvangt u per mail van De Vakantiebank wanneer alle beschikbare accommodaties gepland staan, u staat ingeschreven bij De Vakantiebank en u aan de beurt bent op de wachtlijst.

De code is uitsluitend te gebruiken via de website van De Vakantiebank. De code kunt u niet gebruiken voor boeken via de website van het betreffende vakantiepark waar u heen wilt gaan.

De code is 1 maand geldig en éénmalig te gebruiken, voor een 4 persoons- óf een 6.persoons accommodatie.

Afhankelijk van het aantal personen waarmee u staat ingeschreven, tot 4 pp óf tot 6 pp, is de code van toepassing. U kunt met een 4 persoonscode niet een 6 persoons accommodatie boeken. 

Uitzondering: 

  • Voor gezinnen groter dan 6 personen zijn er geen codes te gebruiken. We kunnen dan handmatig een dubbele accommodatie boeken. Wanneer u niet benaderd bent door De Vakantiebank en u wilt een vakantieweek boeken, mailt u dan naar info@devakantiebank.nl
  • Wanneer u met minder dan 6 personen graag de luxe 6 persoons Safari-tenthuis wilt boeken, mail dan naar info@devakantiebank.nl. Er wordt dan naar de mogeijkheden gekeken.

Wanneer u geen gebruik kunt maken van de code, maar wel op de wachtlijst wilt blijven staan, dient u dit tijdig (binnen 1 maand) per mail aan te vragen via info@devakantiebank.nl. U wordt dan onderaan de wachtlijst geplaatst (er is geen garantie dat hetzelfde jaar opnieuw een code wordt verstuurd).

Wanneer u geen gebruik maakt van de ontvangen code, wordt u uitgeschreven en kunt u opnieuw een aanvraag doen via de website, er wordt opnieuw beoordeeld of u in aanmerking komt voor een gratis vakantieweek.