Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

De Vakantiebank is dringend op zoek naar accommodaties

Geplaatst: 22-04-2022

De Vakantiebank is dringend op zoek naar accommodaties, om gezinnen met een inkomen rond de armoedegrens een gratis vakantie aan te kunnen bieden. We komen daarom graag in contact met recreatieondernemers en eigenaren van vakantiehuizen, chalets, etc. die bereid zijn om deze in 2022 enkele weken gratis beschikbaar te stellen aan de Vakantiebank.

Waarom deze dringende oproep? We werken al samen met veel vakantieparken en particuliere aanbieders van accommodaties. Maar vanwege de grote toestroom van Oekraïense vluchtelingen naar Nederland kiest een deel van hen er op dit moment voor om hun accommodatie aan Oekraïners beschikbaar te stellen. Daar hebben we natuurlijk alle begrip voor, maar wat zou het mooi zijn als we ons aanbod dit jaar toch op peil kunnen houden dankzij de hulp van andere parken en/of accommodatie eigenaren. 

We zijn op zoek naar 4-6 persoons accommodaties, die minimaal 3 weken (verspreid of aaneengesloten) beschikbaar zijn in de schoolvakanties. Als eigenaar heb je hier verder geen omkijken naar. De Vakantiebank regelt het boekingsproces, onderhoudt het contact met de gasten en zorgt voor de benodigde verzekeringen. 

Heeft u de gouden tip of een prachtig accommodatie aanbod voor ons? Neem dan vóór 15 mei 2022 contact met ons op via dit formulier. Onder alle reacties verloten we een nachtje ‘Slapen bij de apen’, aangeboden door onze partner EuroParcs. u verblijft midden in de Apenheul, recht tegenover het orang-oetanverblijf, in de speciale Apenheul Lodge. Een unieke belevenis!

Dit kunt u ongeveer verwachten:

Dag 1
- 15.00 uur: Aankomst Apenheul
- 15.30 uur: Vrije tijd in de Apenheul 
- 17.30 uur: Diner bij de Apenheul Lodge, met aansluitend de mogelijkheid om het park te bezoeken
- 20.00 uur: U wordt door je gastheer weer teruggebracht naar de Lodge. Tijd om te slapen tussen de apen!

Dag 2
- 08.30 uur: Uw gastheer verzorgt u ontbijt bij de Lodge of bij Orangs Nest
- 11.00 uur: Uitchecken en de mogelijkheid om het park tot sluitingstijd vrij te bezoeken

Nieuwsoverzicht