Laatste nieuws

LAST MINUTES HERFSTVAKANTIE 2019

Op aanvraag:

  • huisdieren (max 2).
  • Kinderbedje (tot 4 jaar)

Gezinnen van 1 t/m 4 personen kunnen reageren op 4 pers. accommodaties

Gezinnen van 5/6 personen kunnen reageren op de 6 pers. accommodaties.

Regio ZUID; 11-18 oktober:
Marina Beach - Zeeland (4p)
Arnhem - Arnhem (4p)
De Berckt - Limburg (4 en 6p)
Blauwe Meer - Belgie (4 en 6p)
Prinsenmeer - Noord brabant (6p)
Hengelhoef - Belgie (6p)

Regio NOORD en MIDDEN; 18-25 oktober:
Marina Beach - Zeeland (4p)
De Berckt - Limburg (4p)
Blauwe Meer - Belgie (4 en 6p)
Hengelhoef - Belgie(6p)

Informatie over de vakantieparken kunt u hier bekijken.

Staat u ingeschreven bij De Vakantiebank voor een gratis vakantieweek en u heeft belangstelling voor één van bovenstaande vakantieweken, stuurt u dan een mail naar: info@devakantiebank.nl Voorzien van uw naam, adres,  telefoonnummer en welk park uw voorkeur heeft.

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de vakantieweek met u te bespreken.

 

 

 

Deelnemers die een vakantieweek aan het begin van de vakantie willen boeken/ hebben geboekt, kunnen in overleg ook een dag later naar de bestemming gaan, i.v.m. de laatste schooldag. Voor de afsluiting van de vakantieweek geldt hetzelfde voor een dag eerder te vertrekken. (wisseldagen blijven ongewijzigd; er komt geen extra dag bij!)

 

Bedankt voor de vele reacties op de midweek in november 2019. We zullen een een selectie maken en dit z.s.m. aan de deelnemers laten weten. Voor nu nemen we voorlopig geen nieuwe aanmeldingen meer aan.

Voor gezinnen/ reisgezelschappen, die staan ingeschreven bij De Vakantiebank,   is een midweek in een prachtig natuurhuisje, buiten de schoolvakanties in november 2019 aangeboden

Om een impressie te krijgen van dit gezellig, rustig gelegen natuurrhuisje, kunt u de foto's hier bekijken. Mocht u interesse hebben kunt u dit uitsluitend per email (info@devakantiebank.nl) bij De Vakantiebank aanvragen voor één van onderstaande midweken (ma-vrij). De aanvragen zijn onder voorbehoud en u ontvangt bericht wanneer u in aanmerking komt (geen bericht = u blijft op de wachtlijst staan voor een volgend aanbod);

04 - 08 november 2019

11 - 15 november 2019

18 - 22 november 2019

 

Stichting De Vakantiebank is genomineerd voor het MenzisFonds!!

Wilt u, als Menzis-verzekerde, ons project: Even Eruit! ondersteunen?

In het Project: Even Eruit! staan de plannen beschreven om in 2019 500 gezinnen (ong. 3.000 mensen waaronder zo'n 1.500 kinderen) een gratis vakantieweek te bezorgen. Voor deze gezinnen is het (vaak langdurig) financieel niet haalbaar om op vakantie te gaan. Toch is het juist zo belangrijk er even tussen uit te kunnen gaan, met het gezin en dierbaren samen. Even eruit geeft je energie, maakt de kinderen blij en enthousiast en zorgt voor verbinding.

Het MenzisFonds ondersteunt lokale of regionale initiatieven met een maatschappelijke insteek. Zo kan Menzis samen met maatschappelijke organisaties werken aan het verbeteren van de leefkracht en innovatie van de zorg. 

Iedere Menzis-verzekerde uit Regio Noorde ontvangt begin juni 2019 een mail om zijn/ haar stem uit te brengen, dit kan tot 23 juni 2019!

De Vakantiebank ziet uw stem van harte tegemoet, mede namens onze deelnemers alvast Bedankt!

 

WELKOM op de nieuwe website van De Vakantiebank!

Een geheel nieuw (gesponsord) boekingsprogramma via De Vakantiebank staat vanaf 10 mei 2019 online. Hiermee kunnen deelnemers zelf een beschikbare vakantieweek boeken. Binnenkort ontvangen de deelnemers die op de wachtlijst staan een unieke CODE om een beschikbare vakantieweek te boeken voor dit vakantieseizoen (zomer en herfst 2019) Met de invoering van het boekingssysteem komt de inschrijvingsduur van 1 of 2 jaar te vervallen voor deelnemers die al langer staan ingeschreven. Vanaf week 20 zullen de brieven met kortingscode per mail aan deelnemers, die op onze wachtlijst staan, worden verstuurd.

 

Op dit moment, april 2019, staan er meer dan 800 gezinnen op de wachtlijst voor een gratis vakantieweek. We zijn erg blij met het grote animo, we zien ook dat de behoefte enorm is. Voor het jaar 2019 hebben we “slechts” 500 vakanties om te verdelen. De komende periode gaan we daar hard mee aan de slag en daar is alle menskracht op kantoor voor nodig. Dit betekent dat de aanmeldingsmogelijkheid voor 2019 stopt. Nieuwe (particuliere) aanmeldingen worden dus niet in behandeling genomen. Houd onze website in de gaten. We laten weten vanaf wanneer u zich weer aan kunt melden voor 2020. Uw mail wordt wel gelezen en alle lopende zaken pakken wij uiteraard op, evenals aanmeldingen van partijen waar wij afspraken mee hebben gemaakt.

 

Op 05 april 2019 heeft de Vakantiebank een mail verstuurd aan de eerste aantal deelnemers die in aanmerking komen voor een vakantieweek en een aanbod gedaan voor de meivakantie in 2019

Op 04 april 2019 heeft De Vakantiebank alle ingeschreven deelnemers, waarvan de benodigde documenten ontbreken, een mail verstuurd. Graag ontvangen we deze documenten om zoveel mogelijk deelnemers een vakantieweek te kunnen aanbieden. 

Vanaf de week van 25 maart as. worden de ingeschreven deelnemers telefonisch benaderd door een vrijwilliger van De Vakantiebank om een vakantieweek in de Meivakantie te plannen (26 april - 03 mei 2019).