Laatste nieuws

Corona berichtgeving

Met dit bericht willen we u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de consequenties voor De Vakantiebank met betrekking tot het coronavirus.

 Allereerst wensen we iedereen goede gezondheid toe en sterkte met alle maatregelen die zijn ingezet door RIVM en overheid. Voor iedereen die is geraakt door corona en de getroffen maatregelen in naaste omgeving of zelfs persoonlijk; alle beterschap en sterkte gewenst!

Intern:

Alle vrijwilligers van De Vakantiebank kunnen momenteel thuis de werkzaamheden voortzetten. Momenteel worden de inschrijvingen verder verwerkt. De inschrijfstop die reeds sinds februari 2020 geldt heeft niets van doen met de coronacrisis, dit betreft regulier beleid.

Vakantieweken 2020:

Er is op dit moment geen zekerheid te geven of alle vakantieweken die in de planning staan ook daadwerkelijk geboekt kunnen gaan worden. We zijn hierin afhankelijk van meerdere ondernemers en bedrijven. Dit kan betekenen dat onze wachtlijst aanzienlijk groter wordt dan de beschikbare vakantieweken die voor 2020 waren gepland.

De eerste vakantieweken voor 2020 heeft De Vakantiebank inmiddels ook moeten afgelasten. Hierover is contact geweest met betroffen deelnemers.

Vragen

Mocht u vragen hebben, kunt u via het contactformulier op de website, uw vraag stellen. We zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 We rekenen op uw begrip aangaande de onzekere tijd met betrekking tot de vakantieweken. We zullen hierin de richtlijnen van RIVM, betrokken overheidsinstanties als ook onze relaties (o.a. vakantieparken) blijven volgen.

 Draag zoveel mogelijk zorg voor uw eigen gezondheid en help uw naaste waar mogelijk om met elkaar deze situatie te dragen.

Hartelijke groet en sterkte, namens het gehele team van De Vakantiebank