Media

Oktober 2020

Beste Groningers,

Wij van De Vakantiebank hebben jullie hulp hard nodig! Hier kunnen jullie ons mee helpen! Dit vraagt 1 minuut de tijd.

De link vind je hier: https://lnkd.in/dqgC-_w

Om de groei naar 750 vakantieweken voor 2021 te bewerkstelligen heeft De Vakantiebank een enorme financiële ondersteuning nodig.

Hoe? Door te stemmen op een project van Toukomst,

Doel van Toukomst; Dat we met elkaar over een paar jaar kunnen zeggen dat het wonen, leven en werken in onze provincie écht is verbeterd!

De Vakantiebank maakt (samen met andere organisaties die strijden tegen armoede) kans op een grote financiële bijdrage vanuit het project 'Toukomst'. Help je ons mee door te stemmen op dit project?

We rekenen op jullie hulp!

 

 

Augustus 2020

 

Met dank aan Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren voor de prachtige Kinderboeken die De Vakantiebank gekregen heeft. Deze boeken zullen de gasten van De Vakantiebank een fijn leesplezier geven in de eigen accommodaties.

 

Juli 2020

Tijdens de corona-crisis hebben de teamleden van De Vakantiebank niet stil gezeten. De opbouw van 6 luxe Safaritenthuizen op 2 nieuwe vakantieparken was 1 van de mooie projecten die door kon gaan;

 

 

 

 

Juni 2020

 

Uitgestelde vakantie via Casa Traca in Portugal

Onze partner B&B Casa Traca in Portugal heeft een fantastische actie voor De Vakantiebank op touw gezet! Casa Traca is een kleinschalige Bed & Breakfast in centraal Portugal. De B&B biedt gasten de mogelijkheid om bovenop hun eigen verblijf een klein bedrag extra te betalen en verdubbelt dit bedrag vervolgens. Op deze manier wordt geld ingezameld voor een 'uitgestelde vakantie' voor mensen die dit zelf niet kunnen bekostigen. 

Dankzij partners zoals B&B Casa Traca kan De Vakantiebank nog meer gezinnen blij maken met een weekje vakantie, daar zijn we erg dankbaar voor!

Wat is een uitgestelde vakantie?

U kent vast het principe wel van een uitgestelde koffie? Voor wie het niet kent hieronder kort de uitleg.

Bij een uitgestelde koffie kan men in een aangesloten café of restaurant een (extra) koffie afrekenen zonder deze zelf te nuttigen. De uitbater ‘spaart’ al deze betaalde maar niet uitgeschonken kopjes koffie op voor iemand die minder bedeeld is. 

Voor wie is een uitgestelde vakantie?

Kan nu iedereen gebruik maken van deze uitgestelde vakanties? Nee dat is niet de opzet. Deze vakanties zijn echt bestemd voor mensen die zelf niet de financiële middelen hebben om dit te bekostigen. Inmiddels hebben wij een samenwerking kunnen realiseren met De Vakantiebank Nederland. Wij gaan met het oog op de AVG wet- en regelgeving uiteraard vertrouwelijk om met de aan ons verstrekte persoonsgegevens. Echter zullen wij wel toetsen of degenen die gebruik maken van een uitgestelde vakantie hier ook daadwerkelijk volgens onze voorwaarden recht op hebben.

Bent u enthousiast over deze actie en wilt u deze ondersteunen, klik dan hier voor een donatie.

Copyright © B&B Casa Traca

 

 

 

Januari 2020

 

Mede grote dank aan AUTOPALLAS GRONINGENdie De Vakantiebank ondersteunt

 

 

 

 

 

December 2019

Dank aan de medewerkers van RTV Noord voor hun de inzet om De Vakantiebank te helpen!

(Bron foto: RTV Noord)

 

 

Met deze hulp is het de De Vakantiebank gelukt om 4 Safaritenten klaar te maken om de winterslaap in te gaan en komend seizoen te schitteren voor de deelnemers van De Vakantiebank.

Medewerkers van RTV Noord steken vandaag, 14 december 2019, de handen uit de mouwen in het kader van de actie Voor Elkaar en doen vrijwilligerswerk. Een mooie compilatie van RTV Noord kunt u hier bekijken.

  Fijne, harde werkers van RTV Noord, bedankt namens het team van De Vakantiebank!!

Daarnaast een grote dank aan de familie en vrienden van het team van De Vakantiebank, die deze dag zo hard gewerkt hebben.

 

 

 Een prachtige donatie ontvangen!

 

 

Oktober 2019

 

Poiesz doneert € 51.741,99 aan de Vakantiebank

 

Helemaal verrast namen Pim Loeff en Angela Sluijsmans, projectleider en vrijwilliger van de Vakantiebank de cheque in ontvangst. Uit handen van commercieel manager Richard Poiesz en manager Marketing en Communicatie Jan Hoitema, kregen zij van Poiesz Supermarkten het fantastische bedrag van € 51.741,99 uitgereikt.

 

Op de foto, v.l.n.r.: Richard Poiesz, Pim Loeff, Angela Sluijsmans en Jan Hoitema.

 

De Vakantiebank donatie-actie

Stichting De Vakantiebank bezorgt gezinnen die door hun financiële situatie niet op vakantie kunnen alsnog een leuke vakantieweek. Als familiebedrijf voelt Poiesz zich betrokken bij het werk De Vakantiebank. Met de donatie-actie die plaatsvond tijdens de zomer heeft de klant geprofiteerd van voordeel en doneerde Poiesz van elke verkochte donatie-aanbieding 10 eurocent aan De Vakantiebank. Ook het statiegeld kon in de zomer via de gele knop op de emballage automaat gedoneerd worden. Uiteindelijk heeft de actie een geweldig bedrag opgebracht: € 51.741,99. 

Noorderlingen op vakantie in het Noorden

Het totaalbedrag krijgt een goede bestemming: De Vakantiebank kan bijvoorbeeld een aantal compleet ingerichte 6-persoons tenten kopen. Deze luxe safari tenten zijn van alle gemakken voorzien. Perfect voor een fijne vakantie. Nu al heeft De Vakantiebank een vakantieaanbod op 40 locaties in Nederland en België. RCN de Potten in Sneek is één van deze campings waar de nieuwe tenten zullen worden geplaatst en zo wordt het aanbod van vakantielocaties in het Noorden uitgebreid. Zo hoeven de gezinnen uit het Noorden niet ver te reizen voor een fijne vakantie. Kijk voor meer informatie op www.devakantiebank.nl.

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze actie: heel hartelijk dank!

 

September 2019

In samenwerking met familie Van Gilst op vakantie naar ITALIE:

Wat zou het fantastisch zijn om een vakantie naar het buitenland mogelijk te maken voor enkele deelnemers van De Vakantiebank. Hiervoor zijn extra financiële middelen noodzakelijk. Om die reden heeft de familie Van Gilst een nieuwsbrief verstuurd, met de vraag voor donaties t.b.v. vluchten naar I Magnoni.

Landgoed I Magnoni wil zich inzetten om, samen met stichting De Vakantiebank, enkele gezinnen een heerlijke vakantie te bezorgen. 

Omdat iedereen op vakantie moet kunnen!

Stichting De Vakantiebank heeft als doel mensen met een inkomen rond bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een mooie en recreatieve locatie in Nederland, en nu in samenwerking met
Landgoed I Magnoni ook in Italie. Om even los te zijn van de thuissituatie en nieuwe energie op te doen.

Landgoed I Magnoni wil het één of twee keer per jaar mogelijk maken voor een gezin om naar Pergola te komen en te genieten van een heerlijke onbezorgde vakantie. Stichting De Vakantiebank selecteert het gezin, wij halen ze op op de luchthaven van Ancona. Ze verblijven volledig verzorgd in één van onze appartementen en uiteraard laten wij met veel plezier enkele hoogtepunten in deze prachtige omgeving zien. 

We hebben echter niet de mogelijkheid om ook de vlucht van Weeze naar Ancona te financieren. En daar is deze niewsbrief voor. Wij vragen jullie hulp hierbij. Jullie weten hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op ons prachtige landgoed, te genieten van de heerlijke maaltijden van Annelies en niet te vergeten van de ovenverse pizza's.

Help daarom Stichting De Vakantiebank om de kosten van de tickets naar Italie voor de gezinnen te bekostigen. 

Dit kunnen jullie doen door een bijdrage, onder nadrukkelijke vermelding van
Vluchten I Magnoni, over te maken naar:
IBAN: NL 44 ABNA 0430 717 695, t.n.v. Stichting De Vakantiebank

Mede namens Familie Van Gilst, hopen we met voloende donaties op een fantastisch geslaagde uitdaging om internationaal te gaan!

 

 

 

 

Augustus 2019

 

Artikel via de NAM, 1 van de grote sponsoren van De Vakantiebank;

Toch op vakantie via De Vakantiebank

De Vakantiebank geeft mensen met weinig geld de kans om toch op vakantie te gaan. 

“Als de kinderen plezier hebben, hebben wij dat ook”, zegt een familie uit Assen. En de kinderen hébben plezier. Hun twee dochters chillen met een campingvriendin op de veranda van de tent. Een poosje later vullen ze met meer kinderen een voorraadje waterballonnen. Ondertussen fietst hun zoon blij en op zijn gemak over de camping. De ouders kijken ontspannen toe. Even geen zorgen.

 

 Huisjes en safaritenten dankzij donaties

Net als de Voedselbank zet De Vakantiebank zich in voor mensen die maar met moeite rondkomen. Dankzij donaties kan De Vakantiebank gezinnen een week vakantie aanbieden in een vakantiehuisje of in een compleet ingerichte safaritent.

Vorig jaar heeft de stichting met hulp van diverse sponsoren twintig nieuwe tenten kunnen kopen. Voor de inrichting en inventaris is een bijdrage ontvangen uit het NAM Leefbaarheid en Duurzaamheid Programma. Ook heeft de NAM wegens het zeventigjarig jubileum in 2017 voor deze zomer zeventig vakantieweken beschikbaar gesteld. Jaarlijks helpen allerlei vrijwilligers mee met het ‘vakantieklaar’ maken van de tenten.

De tenten staan verspreid over verschillende campings en ook de vakanties in de huisjes zijn op meer plekken; De Vakantiebank is gevestigd en begonnen in Groningen, maar werkt nu in heel Nederland.

Van vijfhonderd naar duizend
Pim Loeff van De Vakantiebank: “Met allerlei grote en kleine donaties kunnen we jaarlijks vijfhonderd gezinnen een week vakantie bieden. We hopen dat het er duizend kunnen worden.” De huisjes huurt De Vakantiebank op bungalowparken en campingeigenaren stellen plekken beschikbaar voor de safaritenten. In het voor- en naseizoen mogen zij de tenten zelf verhuren.

“De kinderen hebben dit zo nodig”
Zo’n vakantieweek betekent veel voor een gezin. Gezinnen kunnen bijvoorbeeld jarenlang niet op vakantie. 

Gezinnen zijn bedreven geraakt in de eindjes aan elkaar knopen. Daarbij hebben ze ondervonden dat familie en vrienden belangrijker zijn dan geld. Toch hoopt ieder gezin er financieel op om weer op eigen benen te komen. Vakantie zit er vaak nog niet in. Ze waarderen deze kans via De Vakantiebank dan ook enorm, in dit geval op Camping Horstmannsbos bij Gasselte. 

“Het is hier heerlijk. Vooral de kinderen hebben dit zo nodig. Ze zijn er zelfs wel mee gepest dat ze niet op vakantie konden. Het is dus ook fijn dat ze er straks op school over kunnen vertellen.”

 

Juli 2019

DE LUXE SAFARITENTEN STAAN WEER KLAAR OP 5 LOCATIES IN NEDERLAND VOOR DE ZOMERVAKANTIE

Staat u ingeschreven als deelnemer bij De Vakantiebank en heeft u interesse in een Last Minute vakantieweek (tussen 19 juli - 30 augustus) in de luxe Safaritent naar De Barkhoorn - De Bergvennen - Maasduinen; Stuur een mail met locatie voorkeur naar info@devakantiebank.nl ovv naam, adres en telefoonnummer.

 

 

Juni 2019

DE ACTIE BLOEMEN VOOR BLOEMEN HEEFT EEN FANTASTISCH BEDRAG AAN DE VAKANTIEBANK GESCHONKEN; BEDANKT! NAMENS AL ONZE GEZINNEN EN KINDEREN DIE HIERMEE EEN WELVERDIENDE VAKANTIEWEEK KUNNEN ONTVANGEN! 

 

 

Mei 2019

 

Stichting De Vakantiebank is genomineerd voor het MenzisFonds!!

Wilt u, als Menzis-verzekerde, ons project: Even Eruit! ondersteunen?

In het Project: Even Eruit! staan de plannen beschreven om in 2019 500 gezinnen (ong. 3.000 mensen waaronder zo'n 1.500 kinderen) een gratis vakantieweek te bezorgen. Voor deze gezinnen is het (vaak langdurig) financieel niet haalbaar om op vakantie te gaan. Toch is het juist zo belangrijk er even tussen uit te kunnen gaan, met het gezin en dierbaren samen. Even eruit geeft je energie, maakt de kinderen blij en enthousiast en zorgt voor verbinding.

Het MenzisFonds ondersteunt lokale of regionale initiatieven met een maatschappelijke insteek. Zo kan Menzis samen met maatschappelijke organisaties werken aan het verbeteren van de leefkracht en innovatie van de zorg. 

Iedere Menzis-verzekerde uit Regio Noorde ontvangt begin juni 2019 een mail om zijn/ haar stem uit te brengen, dit kan tot 23 juni 2019!

De Vakantiebank ziet uw stem van harte tegemoet, mede namens onze deelnemers alvast Bedankt!

 

AFAS ESONSTAD LANDAL GREENPARK,

27 gezinnen een weekend verrast en verwend

 

"Super, wat hebben we genoten". "De kinderen wilden niet meer naar huis." "Mama, krijgen we dat echt allemaal gratis?" Ontroerende reacties van onze gasten. @AFAS stelde tientallen huisjes ter beschikking in Esonstad van Landal Greenpark in Anjum (Friesland). Wat een prachtig gebaar van een echt maatschappelijke, sociale onderneming! 27 gezinnen konden (met hun kinderen) er een weekendje heerlijk tussenuit en genoten van het mooie stadje, het zwembad, de speelhal en de mooie natuur aan het Lauwersmeer. Als klap op de vuurpijl was er voor iedereen een mooie waardebon, waarmee gegeten en gedronken kon worden ! Een mooie samenwerking met het bedrijfsleven waar we allemaal met enorm veel plezier op terug kijken !

                      

             

 
 

14 mei 2019 waren wij op bezoek bij @De Vakantiemakelaar, een super sympathiek familiebedrijf.
Zij verkopen recreatiewoningen en steunen ons door een aantal van deze woningen een week beschikbaar te stellen voor deelnemers van De Vakantiebank. Inmiddels hebben de eerste gezinnen in de meivakantie gebruik mogen maken van deze prachtige locaties. Daar
lag deze speciaal gemaakte welkomstkaart voor hen klaar. @Vakantiemakelaar: Dank jullie wel.

 

Met een goed geslaagd begin van de Meivakantie, zijn we begonnen om de vakantieweken voor de zomer en herfst 2019 aan te bieden aan deelnemers die op de wachtlijst staan. Om een idee te krijgen waar onze deelnemers vandaan komen, een overzicht van afgelopen meivakantie (51 vakantieweken): 

 

April 2019

 

Een fantastische dag bij Lions club met de actie: Bloemen voor bloemen  

        

 

 

WELKOM op de nieuwe website van De Vakantiebank!

Een geheel nieuw (gesponsord) boekingsprogramma via De Vakantiebank staat vanaf 10 mei 2019 online. Hiermee kunnen deelnemers zelf een beschikbare vakantieweek boeken. Binnenkort ontvangen de deelnemers die op de wachtlijst staan een unieke CODE om een beschikbare vakantieweek te boeken voor dit vakantieseizoen (zomer en herfst 2019) Met de invoering van het boekingssysteem komt de inschrijvingsduur van 1 of 2 jaar te vervallen voor deelnemers die al langer staan ingeschreven. Vanaf week 20 (2019) zullen de brieven met kortingscode per mail aan deelnemers, die op onze wachtlijst staan, worden verstuurd.

 

Op dit moment, april 2019, staan er meer dan 800 gezinnen op de wachtlijst voor een gratis vakantieweek. We zijn erg blij met het grote animo, we zien ook dat de behoefte enorm is. Voor het jaar 2019 hebben we “slechts” 500 vakanties om te verdelen. De komende periode gaan we daar hard mee aan de slag en daar is alle menskracht op kantoor voor nodig. Dit betekent dat de aanmeldingsmogelijkheid voor 2019 stopt. Nieuwe (particuliere) aanmeldingen worden dus niet in behandeling genomen. Houd onze website in de gaten. We laten weten vanaf wanneer u zich weer aan kunt melden voor 2020. Uw mail wordt wel gelezen en alle lopende zaken pakken wij uiteraard op, evenals aanmeldingen van partijen waar wij afspraken mee hebben gemaakt.

 

Maart 2019

 

Op 16 maart jl. hebben we namens Kiwanis Groningen een cheque van €8000 kunnen overhandigen aan De Vakantiebank.

Kiwanis willen overal ter wereld opkomen voor kinderen die in de knel zitten.

De Vakantiebank is daarvan een kleinschalig voorbeeld: kinderen die in armoede opgroeien kunnen dankzij De Vakantiebank een weekje van een geheel verzorgde vakantie genieten. 

Om dit geld bijeen te krijgen heeft Kiwanis Groningen op 16 maart een benefietavond georganiseerd met eten, muziek, wijnproeverijen, een kunstveiling en nog veel meer. Wij hebben deze avond als een echt feest met vele vrienden ervaren. En we zijn ongelooflijk blij en trots dat we op deze avond meer dan €6.200 hebben opgehaald. Daarmee is voor ons, en dus voor de kinderen, het doel meer dan bereikt. De resterende €1.800 wordt uit de eigen middelen aangevuld. 

Dankzij jullie is deze avond zo fantastisch geslaagd. Niet alleen financieel, jullie hebben met elkaar ook gezorgd voor een fantastisch sfeer. 

Wij willen iedereen die Kiwanis Groningen een warm hart toedraagt welgemeend bedanken. En wij bedanken jullie namens de kinderen die via De Vakantiebank een week zorgeloos kind kunnen zijn.

Frans van der Haar

President Kiwanis Groningen

Op deze avond heeft u kunnen ervaren hoe Kiwanis zich onder het motto Fun, Friendship en Fundraising inzetten om kinderen optimale ontwikkelingskansen te bieden. Als u dit aanspreekt, nodigen wij u van harte uit om nader kennis te maken met ons. U kunt daarvoor contact opnemen met Minus Verheijen via minusverheijen@outlook.com

 


 

Een mooi interview in De Riepe met Pim Loeff, Projectleider van De Vakantiebank

 

Bloemen voor bloemen 

Lions club Groningen Groote Griet verkoopt jaarlijks prachtige, sterke geraniums en mooie hangcombinaties voor een goed doel. Hiermee schenken zij aan regionale goede doelen, waaronder De Vakantiebank. 

 

Ook in 2019 krijgt De Vakantiebank een prachtige ondersteuning van het Dr. C.J. Vaillantfonds. Met de respectabele donatie kan De Vakantiebank de vele deelnemende gezinnen een mooie vakantieweek aanbieden.  

Het landelijk Quiet-fonds ondersteunt De Vakantiebank met een fantastische bijdrage. Met deze bijdrage gaan we er nog beter in slagen om 500 gezinnen (met ongeveer 1.400 betrokken kinderen) in 2019 op vakantie te laten gaan!

Februari 2019


 

Een mooie laagdrempelige actie in Groningen van DE MARIPAANGROEP ten behoeve van De Vakantiebank!

In de periode van 25 februari – 25 maart 2019 wordt enkel in Groningen een actie gehouden voor de Vakantiebank. In de Jumbo Ciboga (de Beren), Jumbo Oosterpark, Jumbo Oosterstaat en Jumbo City kunnen klanten hun emballagebon doneren en ook is een bijdrage van collega’s die deelnemen aan “Teaming” voor de inrichting van de tenten van De Vakantiebank.         SCHENK UW EMBALLAGEBON

 

 

Januari 2019


 

Spreiding van deelnemers die in 2018 een vakantieweek via De Vakantiebank hebben ontangen; 

   

 

Groningen, 27 november 2018

Wij zijn enorm blij dat u de afgelopen periode met uw organisatie een betekenisvolle bijdrage heeft geleverd aan de activiteiten van de Groningse Uitdaging. Mede door uw inzet en betrokkenheid maken we de stad Groningen en omgeving stap voor stap een beetje duurzamer, leefbaarder en mooier. Als blijk van waardering ontvangt u van ons een vignet. Een beeldmerk dat uw betrokkenheid bij de lokale samenleving nog eens extra onderstreept. En dat u natuurlijk met trots aan de rest van de wereld mag tonen!

November 2018


 

 Uitreiking waardecheck van € 5000,- 
Van de LIONS ASSEN aan Stichting De Vakantiebank

    

 

27 april 2018


 

Enthousiaste leden van de LEO-club Groningen zetten zich in voor de Vakantiebank.

 

Januari 2018


 

IKEA CSC steunt stichting De Vakantiebank 

Op 29 december jl bereikte ons een fantastisch warm bericht. Annemiek Schoemaker stuurde ons namens IKEA Customer Support Center een email.

Hierin stelde ze dat IKEA CSC middels een persoonlijke kerstwens van Annemiek bereid is geweest om een kerstdonatie te doen van € 250,-

Vrijdag 19 januari was de overhandiging van de donatie bij IKEA Groningen. Na een kennismaking en een kop koffie in de personeelskantine zijn we, samen met één van de afdelingsmanagers (Ben) naar de afdeling gelopen en hebben we de overhandiging van de donatie gedaan.

Deze donatie komt extra goed van pas, omdat de Vakantiebank onlangs is getroffen door een kleine catastrofe. Door een grote storm zijn 2 safari-tenthuizen inclusief inventaris nagenoeg compleet verwoest.

Om deze tenten te herstellen is veel geld nodig. De totale schade loopt tussen de € 15.000,- en € 20.000,-.

De bijdrage van IKEA kan goed gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe dekbedden en dekbedovertrekken. 

 

Januari 2018


 

Een strop voor arme mensen die niet op vakantie kunnen: de storm van woensdag heeft twee safaritenten van Stichting de Vakantiebank totaal verwoest. Waarde: 15.000 euro.

http://www.dvhn.nl/groningen/Safaritenten-camping-Sellingen-voor-allerarmste-gezinnen-compleet-verwoest-22795141.html
http://www.hetstreekblad.nl/nieuws/86548/86548/
https://www.rtvnoord.nl/nieuws/188420/De-Vakantiebank-blijft-strijdvaardig-na-verwoeste-tenten-Schadebedrag-is-enorm
https://www.rtvnoord.nl/nieuws/188410/Storm-verwoest-tenten-voor-minimavakantie
http://www.roderjournaal.nl/nieuws/51289/vakantiebank-gedupeerd-door-stormschade/


Juli 2017


 

Gepubliceerd op 28 jul. 2017
 
Familie op vakantie via De Vakantiebank naar Bungalowpark 't Hout te Bakkeveen

De Vakantiebank geeft mensen en gezinnen die op of onder bijstandsniveau leven de mogelijkheid om toch een keer een week op vakantie te gaan. De stichting, gevestigd in de stad, groeit elk jaar en deze zomer gaan in totaal 150 families een week lang weg op kosten van De Vakantiebank.

"Via via kwamen wij erachter dat we ons konden inschrijven bij De Vakantiebank en daar vanuit zijn wij uitgenodigd om hier op vakantie te gaan ", zegt Lammert Jan Rooske op bungalowpark 't Hout in Bakkeveen.

Het gezin Rooske verblijft een week in een pas gerenoveerde bungalow die beschikbaar is gesteld door twee zussen. De Vakantiebank mag van april tot en met oktober deze en nog een andere bungalow gebruiken om arme gezinnen een week vakantie aan te bieden. Maar de Vakantiebank is niet alleen in Bakkeveen actief. "We hebben safaritenten in Sellingen, Gasselte, Hulshorst en Otterloo", vertelt Erik van Diepen van De Vakantiebank.

De Vakantiebank wil nog meer mensen die het financieel moeilijk hebben een kosteloze vakantie aanbieden en is daarom nog op zoek naar recreatie ondernemers die mee willen doen.

https://www.youtube.com/watch?v=C5n9umprbdU 


Gepubliceerd op 22 jul. 2017

Ruim 150 gezinnen in armoede kunnen dit jaar genieten van een vakantie dankzij de Vakantiebank. De organisatie die de vakanties regelt, wil groeien.

https://www.youtube.com/watch?v=aOl7F81ehME

 

Februari 2017


 

19-02-2017

Een interview mogen geven op Radio 2

Te beluisteren via: http://www.nporadio2.nl/thankgoditssunday/gemist/audio/12542/al-vijf-jaar-niet-op-vakantie 

Januari 2017


 

 

Dinsdag 16 augustus 2016

 

Zaterdag 16 juli 2016


 

Een mooi artikel in het Reformatorisch dagblad:  Gratis bivakkeren in Bakkeveen

Ze zijn ruim vijf jaar niet op vakantie geweest. Geen geld. Maar Rob en Marianne Pater uit Groningen zitten nu toch, samen met hun dochtertje Sophie, gratis en voor niets een week in een bungalow op het Molecaten Park in het Friese Bakkeveen. Met dank aan De Vakantiebank. Lees meer.

 

Zaterdag 30 april 2016

 

 

6 augustus 2015 Omroep Friesland geeft ook aandacht aan De Vakantiebank

23 juli 2015 Reformatorisch Dagblad

 

Ook blij met de aandacht het het Algemeen Dagblad - 29 juni 2015

 

Blij met de aandacht van Dagblad van het Noorden - 27 juni 2015

Het Nos-journaal besteedt aandacht aan De Vakantiebank

Het Nibud kondigde 23 juni 2015 af dat er veel minder mensen op vakantie konden. Dit zorgt voor een stormvloed van media-aandacht voor De Vakantiebank. Zie Nos-journaal