Ervaringen van onze gasten

      

Wat jullie De Vakantiebank doen is in geen woorden uit te drukken. Prachtig werk en wij hebben een hele mooie herfstvakantie gehad, was super en echt genieten.

Wauw, wat geweldig. Respect, toppie. Wat zijn er toch veel lieve en goede mensen op deze wereld. Ik kijk uit naar mijn vakantie via jullie. Blij dat dit wordt gerealiseerd voor ons !

Geweldig, leuk, zeker voor de kinderen. Ieder kind verdiend een leuke vakantie. En nu kan mijn kind ook op school iets vertellen tegen de klasgenootjes.

_________________________________________________________________________________________________

Ik heb X leren kennen doordat ik pastoraal ouderling ben van haar wijk. We hebben een klik en ik ben erg begaan met haar. Het zou haar zo gelukkig maken als ze er een weekje tussenuit zou kunnen !

Ik ben al jaren niet op vakantie geweest. Eigenlijk al vanaf mijn scheiding niet meer. Aangezien ik allenstaande bijstandsmoeder was van 3 jongens met een autisme stoornis, was er simpelweg nooit geld voor.

Ik heb altijd bijstand gehad en nu werk ik, maar zit aan de norm. Wil lekker met mijn zoon uitblazen en bedanken dat hij nu veel alleen moet doen.

Wij vonden het top, we hebben genoten !

Het was zo'n mooie en speciale ervaring.

Voor het eerst in 10 jaar op vakantie, we zouden zo weer gaan. Hartelijk dank dat jullie dit mogelijk maken en dat wij er gebruik van mochten maken, super !

_________________________________________________________________________________________________

Dit hadden we echt nodig en we hebben enorm genoten. Wat is het fijn om op vakantie te zijn :). Bij het zien van de blije gezichten van onze kinderen, ga je als ouderszijnde ook genieten.Dankbaar dat we dit aangeboden hebben gekregen.

Hoi hoi, wij willen jullie heel erg bedanken voor voor de fantastische week vakantie welke wij hebben gehad in Lommel bij het Blauwe meer. Echt super !

Vandaag alweer dag 4 van onze vakantie, wat vliegt de tijd. Het is genieten hier op het park en onze dochter met haar vriendin genieten bij het leven. Dank jullie wel Vakantiebank !!!

Lieve mensen van De Vakantiebank. HARTELIJK BEDANKT voor deze vakantie !! We zitten heerlijk in Otterlo (Ede) in de mooiste accomodatie (luze safaritent) die deze camping betreft ! HEEL ERG DANKBAAR voor deze fijn vakantie !!!

                                      

______________________________________________________________________________________________ 

Wat een geweldige week! We hebben ontzettend genoten en wat een geluk hadden we met het weer. Het huisje is echt geweldig alles en nog meer is aanwezig. De week was zo om, Drachten, Dokkum, Lauwersmeer waren mooi om te zien, maar ook heerlijk bij het huisje van het weer genoten. Bedankt dat we hier een week vakantie mochten vieren!

Ik wilde toch nog een berichtje sturen. Wij zijn afgelopen weekend op jullie uitnodiging een weekend naar esonstad geweest. En wil jullie toch even bedanken. Wat een super weekend hebben wij gehad en wat was het allemaal super geregeld. Dikke duim naar jullie we hebben mega genoten. Nogmaals super bedankt voor alles.

 Wij hebben heerlijk genoten. Super mooi park. Wij danken de vakantiebank heel erg voor dit moois.

_______________________________________________________________________________________________

Het is echt hartstikke mooi hier, bevalt goed. Helaas alweer de laatste dag, maar was echt een fijne week!

_________________________________________________________________________________________________

Bakkeveen, bungalowpark 't Hout;
Hier een mooi speciaal kaartje om jullie te bedanken voor deze geweldige week op het bungalowpark. We hebben ervan genoten!

 

Bedankt voor deze prachtige week. Helaas al jaren niet op vakantie geweest. Er is geen betere revalidatie dan een fijne thuisbasis, een goede omgeving en fijn weer!

Wij gaan nu met een positief en opgeladen gevoel weer naar huis en zullen deze week nooit meer vergeten!