Al voor € 7,50 geeft u één vakantiedag kado!

U gunt toch ook ieder kind een keertje een onbezorgde vakantie? Omgerekend staat een donatie van € 7,50 al gelijk aan één hele plezierige vakantiedag voor een kind. U kunt natuurlijk geven zoveel u wilt. U kunt uw donatie direct online voldoen via deze button:

Ik wil graag doneren

U kunt ook uw donatie zelf overmaken op ons rekeningnummer.

Rekeningnummer ABN AMRO
IBAN: NL 44 ABNA0430 717 695
BIC: ABNA NL 2A
t.n.v. Stichting De Vakantiebank 

CBF Erkend

We zijn er trots op dat De Vakantiebank zich sinds kort een ‘Erkend Goed Doel’ mag noemen. Dat betekent namelijk dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl  

 

  

 

De Vakantiebank wil zo veel mogelijk mensen blij maken met een gratis vakantie. Maar natuurlijk kunnen wij dat niet alleen. Steun ons door middel van een donatie! Financieel of in natura, want alle hulp is welkom om mensen te helpen die al jaren geen vakantie hebben kunnen vieren; om wat voor reden dan ook.

Bent u eigenaar van een vakantiepark of vakantiewoning?

Naast financiële donaties is het ook mogelijk een accommodatie of andere producten (bijvoorbeeld boodschappenpakketten of vervoersmogelijkheden) te doneren. Hierover komen wij graag met u in contact!

We zijn trots dat Floortje Dessing, bij uitstek de expert van de Nederlandse reisprogramma's, een warm hart toedraagt aan De Vakantiebank.

Graag laten we u een kijkje nemen op een mooi plekje in Nederland; Camping BuitenLand, waar dromen continue in ontwikkeling zijn en waar inspiratie en creativiteit ten overvloede worden gedeeld.