Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand mei 2022
750
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

Al voor € 7,50 geef je één vakantiedag kado!

Je gunt iedereen toch een keer een onbezorgde vakantie? Omgerekend staat een donatie van € 7,50 al gelijk aan één  vakantiedag voor een kind. Je kunt natuurlijk zoveel geven als je wilt. Je doneert makkelijk en snel online:

Ik wil graag doneren

Je kunt ook jouw donatie zelf overmaken op ons rekeningnummer.

Rekeningnummer ABN AMRO
IBAN: NL 44 ABNA0430 717 695
BIC: ABNA NL 2A
t.n.v. Stichting De Vakantiebank 

CBF Erkend

We zijn er trots op dat De Vakantiebank zich een ‘Erkend Goed Doel’ mag noemen. Dat betekent namelijk dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl  

 

  

 

De Vakantiebank wil zo veel mogelijk mensen blij maken met een gratis vakantie. Natuurlijk kunnen wij dat niet alleen. Steun ons door middel van een donatie! Financieel of in natura, want alle hulp is welkom om mensen te helpen die al jaren geen vakantie hebben kunnen vieren; om wat voor reden dan ook.

Ben je eigenaar van een vakantiepark of vakantiewoning?

Naast financiële donaties is het ook mogelijk een accommodatie of andere producten (bijvoorbeeld boodschappenpakketten of vervoersmogelijkheden) te doneren. Hierover komen wij graag met je in contact!

We zijn trots dat Floortje Dessing, bij uitstek de expert van de Nederlandse reisprogramma's, een warm hart toedraagt aan De Vakantiebank. Als eigenaresse van Camping Buitenland in Drenthe, weet zij ook hoe fijn het is als je er even tussenuit kunt gaan.