Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Declaratieformulier

Declaratieformulier (gedeeltelijke) km vergoeding

Er wordt een gedeeltelijke km vergoeding uitbetaald aan deelnemers die de vakantieweek hebben ontvangen. Dit is een standaard berekening die voor iedereen hetzelfde is, ongeacht of men met OV, taxi, auto of fiets reist, danwel gebracht wordt.

Hieronder vindt u een declaratieformulier om uw IBAN gegevens in te vullen. Mocht u in de schuldhulpverlening zitten, bent u zelf verantwoordelijk om uw bewindvoerder over de vergoeding te informeren. 

  • De km worden door De Vakantiebank uitgerekend.
  • Uitbetaling van de vergoeding kan tot 1 maand duren, na het inzenden van uw declaratie.
  • U ontvangt zelf ook een mail van uw declaratie ter bevestiging (kan in de spam komen).

De vergoeding voor reiskosten wordt op het door u opgegeven bankrekeningnummer gestort, o.v.v.: reiskosten. Mocht u in de schuldhulpverlening zitten, bespreek dit dan met uw bewindvoerder.

Mocht u een IBAN opgegeven hebben dat niet correspondeert met uw bank (te weinig cijfer, letters, o.i.d) zal er geen uitbetaling gedaan kunnen worden. Wij zullen hierover niet informeren. U kunt dit checken in de mail die u ontvangt na het indienen van het formulier.

Stuur niet meer dan 1 formulier in. Mocht u het IBAN willen wijzigen, wegens verkeerd ingevulde gegevens, stuur dan een mail naar info@devakantiebank.nl Dan zullen wij de gegevens in het systeem kunnen aanpassen.


We zien het ingevulde formulier graag binnen 2 maanden van u retour. Mocht u geen declaratie indienen, wordt er geen vergoeding uitbetaald.