Accommodaties in Friesland (Nederland)

Vakantie-Erf De Oude School

 

Midden tussen de Friese weilanden, op 5 kilometer afstand van het Tjeukemeer, ligt het mooie landelijk gelegen vakantie-erf De Oude School. Het vakantie-erf staat garant voor landelijk genieten in een verzorgde, warme en eigentijdse sfeer. Het karakteristieke landhuis De Oude School dateert van 1870 en heeft na de schooltijd dienst gedaan als boerderij. Daarna is het schoolgebouw grondig verbouwd tot een warme, eigentijdse en luxe vakantievilla. Drie charmante vakantiehuisjes werden op het uitgestrekte erf erbij gebouwd en zijn in 2012 comfortabel gerenoveerd.  Vanuit elk van de huizen op het erf van de Oude School  kijk je uit over de uitgestrekte weilanden, waar schapen, paarden en de mooie Friese luchten het uitzicht bepalen, alsof je zo in een schilderij van Wiebe van der Zee stapt.  Tijdens de vakantie verblijf je in één van de drie vakantiehuisjes.

 

 

Meer informatie

Welkom op Bungalowpark 't Hout in Bakkeveen 

 

'Lekker jezelf zijn'

Ons gezellige kleinschalige bungalowpark ligt aan de rand van het dorp Bakkeveen in Friesland. U kunt vanuit één van onze comfortabele bungalows onze schitterende provincie dan ook gemakkelijk verkennen.

Bungalowpark ’t Hout in  Bakkeveen is gelegen op de grens van Friesland, Groningen én Drenthe. Door de ideale ligging zijn de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie vrijwel onbegrensd. Vele activiteiten en bezienswaardigheden in het noorden zijn snel te bereiken.

 

Meer informatie