Accommodaties

Kinderhotel Burcht Wedde, Groningen

 

Midden in het Groningse land ligt een sprookjesachtige burcht . De Burcht is een kasteeltje van bijna 650 jaar oud. Om het kasteel ligt een slotgracht en je slaapt boven in het kasteel in echte bedsteden. De Burcht is een prachtig gerestaureerd  Kinderhotel en is van alle gemakken voorzien. Het idee achter het Kinderhotel is dat alles draait om het kind. Gezellig samen spelletjes doen, spelen in en om het kasteel en leuke activiteiten ondernemen. Het is echt even wat anders dan de kinderen dagelijks gewend zijn. Er lekker tussenuit op een bijzondere locatie dus! Deze vakantie is dan ook alleen beschikbaar voor gezinnen met kinderen/ jongeren tot ongeveer16 jaar.

Meer informatie

Vakantie-Erf De Oude School

 

Midden tussen de Friese weilanden, op 5 kilometer afstand van het Tjeukemeer, ligt het mooie landelijk gelegen vakantie-erf De Oude School. Het vakantie-erf staat garant voor landelijk genieten in een verzorgde, warme en eigentijdse sfeer. Het karakteristieke landhuis De Oude School dateert van 1870 en heeft na de schooltijd dienst gedaan als boerderij. Daarna is het schoolgebouw grondig verbouwd tot een warme, eigentijdse en luxe vakantievilla. Drie charmante vakantiehuisjes werden op het uitgestrekte erf erbij gebouwd en zijn in 2012 comfortabel gerenoveerd.  Vanuit elk van de huizen op het erf van de Oude School  kijk je uit over de uitgestrekte weilanden, waar schapen, paarden en de mooie Friese luchten het uitzicht bepalen, alsof je zo in een schilderij van Wiebe van der Zee stapt.  Tijdens de vakantie verblijf je in één van de drie vakantiehuisjes.

 

 

Meer informatie

Welkom bij Bungalowpark Kastelenhof, midden op de Veluwe.

 

Vakantie betekent uitrusten, even alle zorgen los laten en genieten van een andere omgeving en van elkaar. Dat kan heel goed op dit mooie Bungalow-park. Er zijn allemaal vrijstaande bungalows zodat u een eigen plekje heeft om lekker in het zonnetje te zitten of een potje samen te voetballen.

Lees verder en kijk ook eens naar de foto's om een indruk te krijgen van de omgeving en dit superleuke park.

Meer informatie

Welkom op DroomPark De Zanding!

 

Droompark De Zanding is gelegen op één van de mooiste plekjes, net buiten het Veluwse dorpje Otterlo. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht en bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt.

Op het vakantiepark zult u zich uitstekend kunnen vermaken met de vele faciliteiten, zoals een nieuw overdekt zwembad, een natuurmeer met strand, een gezellig restaurant aan het water en vele sport & spel mogelijkheden. Geniet ook van de prachtige ligging midden op de Veluwe waar de leukste activiteiten en uitstapjes te ondernemen zijn!

Meer informatie

Welkom op Bungalowpark 't Hout in Bakkeveen 

 

'Lekker jezelf zijn'

Ons gezellige kleinschalige bungalowpark ligt aan de rand van het dorp Bakkeveen in Friesland. U kunt vanuit één van onze comfortabele bungalows onze schitterende provincie dan ook gemakkelijk verkennen.

Bungalowpark ’t Hout in  Bakkeveen is gelegen op de grens van Friesland, Groningen én Drenthe. Door de ideale ligging zijn de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie vrijwel onbegrensd. Vele activiteiten en bezienswaardigheden in het noorden zijn snel te bereiken.

 

Meer informatie

Welkom op Camping De Barkhoorn

 

Camping De Barkhoorn ligt in een bijzonder mooi stukje van Groningen. 

Een zorgeloze vakantie voor het gehele gezin, jong en oud.

     Rondom de camping bevinden zich onder andere

  • Heidevelden
  • Prachtige bossen
  • Verscholen vennetjes
  • Het schilderachtige riviertje de Ruiten Aa.
  • verschillende attractie-parken voor een gezellig dagje uit

       'Wij hadden nooit verwacht dat Groningen zo mooi zou zijn!' 

Meer informatie

Welkom op boscamping Het Horstmannsbos, natuurlijk genieten!

 

Kamperen op boscamping Het Horstmannsbos in Drenthe is vooral genieten van natuurgebied Het Drouwenerzand op loopafstand, met de natuurlijke zandverstuivingen als echte blikvangers. Voor de kinderen is speelplezier op boscamping het Horstmannsbos gegarandeerd met het kniediepe zwembad en de zeer populaire zandverstuivingen. Of je nu geconfronteerd wordt met de voor Drenthe typische eeuwenoude hunebedden, met de hele familie door de toppen van de bomen klautert, of toch vooral geniet van de vele culturele mogelijkheden die Drenthe biedt, voor iedereen is wel een attractie te vinden en vanaf boscamping het Horstmannsbos in Drenthe ben je er zo!

Meer informatie

Welkom bij Vakantiepark Elfenmeer

 

OMGEVING

Vakantiepark Elfenmeer ligt in Herkenbosch, Limburg. Bij een mooi natuurgebied, het nationaal natuurpark “De Meinweg”. Op dit vakantiepark staat het Elfenmeer en de buitenzwembaden centraal.

KAMPEREN

De kampeerplekken op Elfenmeer bieden alle mogelijkheden en gemakken die de hedendaagse kampeerder mag verwachten.

ACCOMMODATIES

Met een ruime keuze aan accommodaties biedt Elfenmeer gegarandeerd het passende verblijf voor een geslaagde vakantie.

Meer informatie

Welkom bij Vakantiepark Arnhem

 

Geniet van rust en natuur op Vakantiepark Arnhem. Door de ligging op de Veluwe komt u tot rust, kunt u heerlijk wandelen en geniet u volop van de natuur.

 

 

Meer informatie