Vakantiepark Oostappen Marina Beach

Op het schiereiland ‘De Braakman’ bij de Westerschelde in Zeeland, kunt u tijdens een welverdiende vakantieweek volop genieten. Dé ideale vakantiebestemming voor water(sport)liefhebbers. 

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 4 personen:

 

Zomervakantie 2019;
12/07 - 19/07
23/08 - 30/08

Herfstvakantie 2019; 
11/10 - 18/10
18/10 - 25/10

Huisdieren toegestaan op aanvraag (max 2)

Kinderbed op aanvraag (mits nog beschikbaar), deze past niet in elke slaapkamer van de mobile home

Huisdier- en rookvrij (uitsluitend om medische reden) op aanvraag en naar beschikbaarheid. Hiervoor is geen garantie te geven, bij onbestelbaar zal dit eerst met deelnemer worden overlegd

Lekker ronddobberen op de waterplas, surfen, of varen… Hier kan het allemaal! 

Een regio vol contrasten

Zeeuws-Vlaanderen is een regio vol contrasten. Naast een bezoek aan de traditionele dorpen en steden, kun je aan de kust heerlijk genieten van de zee en het strand. Ook natuurliefhebbers zijn in Zeeuws Vlaanderen aan het juiste adres. De natuurgebieden het Verdronken Land van Saefthinge, het Zwin en het natuurgebied Braakman vormen de ideale omgeving voor prachtige wandel- en fietstochten.

Tevens kun je gemakkelijk de grens oversteken naar onze zuiderburen en hier genieten van heel veel cultuur en historie in Gent of Brugge (beide op 50km afstand). 

Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Het park is voorzien van vele faciliteiten zoals, diverse indoor- en outdoor sportfaciliteiten, horecagelegenheden,  vele speelvoorzieningen, jachthaven, een prachtig vogeleiland en natuurgebieden. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Veel watersportmogelijkheden

Binnenactiviteiten Slecht weer? Geen paniek!

In de grote overdekte speel/sporthal kun je met het hele gezin een potje midgetgolf spelen, biljarten en je vermaken bij de speelautomaten. Ben je je kinderen even uit het oog verloren? Grote kans dat ze dan lekker aan het springen zijn op de airtrampoline. 

Buitenactiviteiten. Genieten midden in de natuur. Kom tot rust in de jachthaven. Gooi je hengel uit in de visvijver. Of laat je sportieve kant zien op het beachvolleybalveld! Actief bezig zijn in de natuur geeft je altijd een heerlijke energieboost. 

Zwemmen. Gratis toegang tot Aquadome Scheldorado in Terneuzen 

Animatie & entertainment. Doe gezellig met ons mee. Van een sportevenement tot een dansworkshop, van leuke optredens tot schminkfeest. Iedereen heeft altijd plezier. Ervaar ook het super diverse creatieve animatieprogramma en doe mee! Het enthousiaste animatieteam staat te trappelen om iedereen te verwelkomen. 

Huisdieren zijn ook van harte welkom op Vakantiepark Marina Beach. Je trouwe viervoeter kan vast ook niet wachten om het meer in te springen. Tevens zijn alle basisvoorzieningen op loopafstand van je verblijf te vinden. 

Terug