Hier vindt u meer informatie over Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide is gelegen in Valkenswaard. Bijzonder tussen de natuurreservaten “Het Leenderbos” en “Malpie,” genieten van de rust, natuur en ontspanning.

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 4 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag:

Vakantieweken in 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan (max 2)

Kinderbed op aanvraag (mits nog beschikbaar), deze past niet in elke slaapkamer van de mobile home

Huisdier- en rookvrij (uitsluitend om medische reden) op aanvraag en naar beschikbaarheid. Hiervoor is geen garantie te geven, bij onbestelbaar zal dit eerst met deelnemer worden overlegd.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Vakantiepark Brugse Heide voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Voor de (kleine) kinderen is er genoeg te beleven op het vakantiepark. Met het recreatietreintje rondrijden over het park in de schoolvakanties, zelf rijden op een skelter of een duik nemen in het buitenzwembad. Het indoorspeelpaleis zorgt vooral voor heel veel speelplezier voor kinderen tot 12 jaar. Lekker klimmen en klauteren!

Wandel door de natuurreservaten

De omgeving van Vakantiepark Brugse Heide is zeer divers. Met de natuur om de hoek en diverse leuke musea in de directe omgeving. In de natuurreservaten Het Leenderbos en Malpie kun je  heerlijk fietsen en wandelen.

Tevens vind je in Valkenswaard onder andere de Venbergse Watermolen, één van de oudste molens uit de geschiedenis. In Geldrop is een bezoek aan het Weverijmuseum zeker aan te raden.

De overdekte speeltuin Toverland in Sevenum is een super leuk uitje voor de kinderen. Denk ook aan Safaripark de Beekse Bergen of attractiepark de Efteling! Voor een dagje winkelen of cultuur snuiven liggen de steden Eindhoven, Helmond, Weert en Den Bosch op korte afstand.

Buitenzwembad Zodra het zonnetje zich laat zien, bruist het direct van de gezelligheid bij het buitenzwembad van Vakantiepark Brugse Heide. Voor de kleintjes is er een apart bad te vinden met leuke speeltoestellen. 

Op Vakantiepark Brugse Heide zien we veel gezinnen met jonge kinderen rondlopen. Dit is niet heel gek, want het park heeft extra aandacht besteed aan de kleintjes. Het animatieteam bedenkt iedere dag weer de leukste knutselwerkjes, spelletjes en liedjes. Verder zorgt het buitenbad voor lekkere verkoeling op warme zomerdagen. 

Buitenactiviteiten. Vrienden maken in de buitenlucht. Voor de (kleine) kinderen is er genoeg te beleven op het vakantiepark. Met het recreatietreintje rondrijden over het park, zelf rijden op een skelter of een bezoekje brengen aan de dierenweide. Laat die ontdekkingstocht maar beginnen! 

Binnenactiviteiten. Ga op avontuur! Ook met wat minder weer kunnen je kinderen lekker ravotten op de speeltoestellen in het grote indoor speelpaleis. Ze raken niet uitgeklauterd. In de overdekte speeltuin zijn er namelijk hele leuke avonturen te beleven. Klimmen, klauteren, glijden, boksen, springen: hier kun je alle energie kwijt!

Neem je huisdier gezellig mee. Huisdieren zijn ook van harte welkom op Vakantiepark Brugse Heide. Dit draagt alleen maar extra bij aan de gemoedelijke sfeer die op ons familiepark hangt. Tevens zijn alle basisvoorzieningen op loopafstand van je verblijf te vinden. 

Terug