Hier vindt u meer informatie over Vakantiepark De Berckt

Stap in de middeleeuwse wereld van Vakantiepark De Berckt.

Vakantiepark De Berckt is gelegen in het kastelen dorp Baarlo, in het mooie heuvelachtige landschap van Limburg. Direct bij ontvangst waan je je in deze prachtige middeleeuwse wereld.

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 4 of 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag

Vakantieweken in 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan (max 2)

Kinderbed op aanvraag (mits nog beschikbaar), deze past niet in elke slaapkamer van de mobile home

Huisdier- en rookvrij (uitsluitend om medische reden) op aanvraag en naar beschikbaarheid. Hiervoor is geen garantie te geven, bij onbestelbaar zal dit eerst met deelnemer worden overlegd.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Vakantiepark De Berckt voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Een geweldig avontuur tussen de bomen! Voor een sportieve beleving in de natuur ben je bij klimpark Fun Forest in Venlo aan het juiste adres. In het Fun Forest kun je 3 uur klimmen in de 9 parcoursen van het klimpark.

Op ongeveer 15 tot 25 minuten afstand van Vakantiepark De Berckt waan je je in de magische wereld van Toverland. Er is hier voor alle leeftijden wel iets te doen! Met meer dan 30 binnen- en buitenattracties voor het hele gezin beleeft iedereen hier een magisch mooie dag.

Baarlo staat bekend om zijn vier kastelen. Een mooie wandeling of fietstocht langs de kastelen om de middeleeuwse cultuur op te snuiven. De kastelen die Baarlo kenmerken zijn:

  • Kasteel d'Erp (oorspronkelijke bebouwing 13e eeuw)
  • Kasteel de Berckt (oorspronkelijke bebouwing 13e eeuw)
  • Riddergoed de Raay (oorspronkelijke bebouwing 13e eeuw) 
  • Kasteel Scheres (oorspronkelijke bebouwing ca. 1860)

Verschillende wandelroutes op afstanden zijn op gezet, o.a.

Stuwroute; Geniet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel. 

Maasdal; Geniet van de eenvoud en de kleinschalige bedrijvigheid in een eeuwenoud gebied. Het Maasdal in Baarlo-Oyen is een bijzonder gebied in de uiterwaarden op de linkeroever van de Maas.

Het park beschikt over een fantastische zwemparadijs met waterglijbaan, stroomversnelling, hotwhirlpool, recreatieve sauna en Turks stoombad! Verder is er een apart kinderbad met Ed’s Piratenschip, waar de kleintjes zich de hele dag in kunnen vermaken! Het hele vakantiepark is een groot speelpaleis!

Buitenactiviteiten. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op Vakantiepark De Berckt. Het grote speeltoestel in de vorm van een kasteel ziet er niet alleen super imposant uit, maar is ook nog eens erg leuk! Verder kun je je uitleven op het multifunctionele sportveld of kun je een balletje slaan op de tennisbaan. Er valt genoeg leuks te beleven op sportief vlak!

Binnenactiviteiten. Gooi onder het genot van een drankje een paar pijlen op onze dartbaan of daag je vrienden uit voor een potje tafelvoetbal. Tevens zijn er diverse speelautomaten aanwezig waar je veel plezier mee kunt beleven. Een gezellige avond gegarandeerd! 

Animatie & entertainment. Er is zoveel te doen! Vakantiepark De Berckt heeft een erg uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud, tijdens de Nederlandse schoolvakanties. De activiteiten variëren van speurtochten, optredens, knutseluurtjes, spelmiddagen en sportactiviteiten. Er is altijd wel wat te beleven op het park. 

Overdekt zwembad. Avontuurlijk thematisch zwemparadijs. Het subtropisch zwemparadijs met een echte slotgracht, waterspuwende draken en het drakeneiland brengen je in de middeleeuwen van kastelen en ridders. Ga mee op (zwem)avontuur! Geniet van het Turks stoombad of de sauna. Ook een aanrader; laat je verwennen door de luchtbellen in de hotwhirlpool. De peuters en kleuters kunnen zich in een apart ondieper badje vermaken. 

Vakantiepark De Berckt heet je graag een warm welkom!

Terug