Hier vindt u meer informatie over Droompark Maasduinen

Welkom op DroomPark Maasduinen, Belfeld (Limburg)

Jouw vakantie op Droompark Maasduinen is natuurlijk helemaal compleet met het overdekte zwembad, de gezellige horeca en de bourgondische sferen van Noord-Limburg.

Keuze uit een beschikbare vakantieweek tot 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag. Mocht de laatste schooldag, 03 juli, verhinderen kunt u een dag later arriveren, mail dan even naar De Vakantiebank: info@devakantiebank.nl

Zomervakantie 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan 

Fietsen zijn beschikbaar

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Droompark Maasduinen voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

In de prachtige omgeving in Limburg is veel te doen, te beleven en te zien. Een dagje erop uit te trekken is een echte aanrader;

Nationaal Park de Maasduinen om de hoek: dan begint je vakantie in Noord-Limburg al met een streepje voor. Ons eigen Limburg voelt hier al een beetje als 'buitenland' en geeft je verblijf nét dat beetje extra cachet.

Strand en natuurmeer. Aan de rand van DroomPark Maasduinen vind je een prachtige ven die is omgetoverd tot een natuurzwemgelegenheid met heerlijk zandstrand. Voel je hier helemaal één met de natuur! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de diverse speeltoestellen in het water.

Kasteeltuinen Arcen. Struin door het enorme park bij het 17e eeuwse kasteel vol geur en kleur. Je vindt hier de meest uiteenlopende bloemen- en plantensoorten.
 
Toverland. Laat je betoveren door de magie van Attractiepark Toverland.
 
Meer lezen wat er te doen is in de omgeving? Lees hier verder op de website van Droompark Maasduinen.
 

Er is veel te beleven op dit veelzijdige Vakantiepark, een korte impressie wat er zoal te doen is op het park;

  • Animatie
  • Overdekt zwembad
  • Speeltuinen
  • Skelteren
  • Fitnessruimte
  • Multifunctioneel sportveld

Meer faciliteiten op het park kunt u hier lezen.

 

Terug