Droompark Maasduinen

Welkom op DroomPark Maasduinen

Jouw vakantie op Droompark Maasduinen in Belfeld is natuurlijk helemaal compleet met het overdekte zwembad, de gezellige horeca en de bourgondische sferen van Noord-Limburg.

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 6 personen:

Zomervakantie 2019;                                                                              
12/07 - 19/07 
19/07 - 26/07

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan 

Nationaal Park de Maasduinen om de hoek: dan begint je vakantie in Noord-Limburg al met een streepje voor. Ons eigen Limburg voelt hier al een beetje als 'buitenland' en geeft je verblijf nét dat beetje extra cachet.

Speeltuinen. Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
 
Skelteren. De kids kunnen het park lekker verkennen op de skelter. Op onderzoek gaan op onbekend terrein is toch het leukste wat er is? Op dat vlak zullen de kinderen het vast met je eens zijn!
 
Fitnessruimte. Sporten geeft je energie. Je start de dag al meteen lekker en geniet daarna extra van de rust om je heen. Maak dus lekker gebruik van onze fitnessapperatuur.
 
Multifunctioneel sportveld. Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles gaan! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen en nog veel meer. 
 

Animatie. Het DroomParken recreatieteam stelt een gezellig programma vol leuke sport- en spelactiviteiten samen. De activiteiten vinden enkel plaats  tijdens de volgende schoolvakanties. Ontdek snel ons veelzijdige animatieprogramma een neem deel aan de leuke activiteiten!

Overdekt zwembad. Een binnenzwembad dat voelt als buiten. Je kijkt door de glazen wanden zo de natuur in. De open sfeer maakt het zwembad tot een heerlijke hotspot.

Strand en natuurmeer. Aan de rand van DroomPark Maasduinen vind je een prachtige ven die is omgetoverd tot een natuurzwemgelegenheid met heerlijk zandstrand. Voel je hier helemaal één met de natuur! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de diverse speeltoestellen in het water.

Kasteeltuinen Arcen. Struin door het enorme park bij het 17e eeuwse kasteel vol geur en kleur. Je vindt hier de meest uiteenlopende bloemen- en plantensoorten.
 
Toverland. Laat je betoveren door de magie van Attractiepark Toverland.

Op de camping maakt u gebruik van de douche- en wc-faciliteiten van de camping.

Om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout.

Terug