Hier vindt u meer informatie over Vakantiepark Arnhem

Geniet van rust en natuur op Vakantiepark Arnhem. Door de ligging op de Veluwe kunt u heerlijk wandelen en geniet u volop van de natuur.

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 4 of 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag:

Vakantieweken in 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan (max 2)

Kinderbed op aanvraag (mits nog beschikbaar), deze past niet in elke slaapkamer van de mobile home

Huisdier- en rookvrij (uitsluitend om medische reden) op aanvraag en naar beschikbaarheid. Hiervoor is geen garantie te geven, bij onbestelbaar zal dit eerst met deelnemer worden overlegd.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Vakantiepark Arnhem voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Geniet van de prachtige Veluwe. Op de mooie Veluwe raak je nooit uitgekeken. Van prachtige natuur tot avontuurlijke pretparken, er is genoeg te doen! Vanaf Vakantiepark Arnhem kun je Nationaal Park de Hoge Veluwe gemakkelijk per fiets of wandelend ontdekken. 

Daarnaast staat de stad Arnhem garant voor bijzondere bezienswaardigheden, musea, leuke winkels en lekker eten. In de kleinere straatjes in het centrum vind je leuke speciaalzaakjes. In de avond is het goed vertoeven op de Korenmarkt met de vele terrassen, cafés en restaurants.

Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig. Op Vakantiepark Arnhem tref je de unieke combinatie tussen de prachtige natuur en de vele faciliteiten, voorzieningen en het gevarieerde entertainment. Het is een vakantiebestemming die je zal verrassen. 

Lekker ijsjes eten. Op Vakantiepark Arnhem heerst een heerlijke ontspannen sfeer. Om dit gevoel vast te houden ligt midden in het bos het mooie café/restaurant 'Veluwse Hoeve' met terras. Geniet hier van een lekker bord met frietjes en een sateetje, terwijl je de geur van dennennaalden inademt. 

Buitenactiviteiten. Actief bezig zijn, er zijn genoeg mogelijkheden om je op sportief vlak te vermaken. Tennissen, basketballen, volleyballen en midgetgolfen. De kinderen zijn in ieder geval waarschijnlijk niet meer van de grote airtrampoline af te slaan. 

Animatie & entertainment. Themaweken, knutseluurtjes, speurtochten… Het enthousiaste animatieteam van Vakantiepark Arnhem staat klaar om alle gasten een onvergetelijke en gezellige vakantie te bezorgen. Het programma varieert per dag, waardoor je kind tijdens de landelijke schoolvakanties iedere dag kan deelnemen aan een andere activiteit! 

Waterpret voor iedereen. Zwemplezier gegarandeerd! Het overdekte buitenzwembad is het gezellige middelpunt van het park. Zon, regen, of toch weer zon? Het maakt allemaal niet uit, want het zwembad is voorzien van een schuifdak. Er kan dus altijd gezwommen worden. Daarbij is het zwembad omringd door een grote ligweide waarop iedereen tot rust kan komen. 

Terug