Droompark De Zanding

Droompark De Zanding is gelegen op één van de mooiste plekjes, net buiten het Veluwse dorpje Otterlo. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht en bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt.

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 6 personen:

Zomervakantie 2019;  
Volgeboekt

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan  

Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
 

Overdekt zwembad. Het moderne zwembad is voorzien van een mooi wellnessgedeelte beschikt over een infraroodcabine, verwarmde relaxbanken, een Finse sauna, een Turks stoombad en nog veel meer heerlijke wellnessvoorzieningen voor een ultiem ontspannen verblijf.

Animatieteam in de schoolvakanties Ons animatieteam staat voor jullie klaar met heel veel vakantiepret voor jong en oud! Ontdek snel ons gezellige animatieprogramma vol leuke sport- en spelactiviteiten. Tijdens de volgende schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig op Droompark de Zanding. 

Wellness. Kom volledig tot rust in onze wellness ruimte. De wellness is gevuld met een Turkse stoombad, Finse sauna, infraroodcabine, zonnebank en verwarmde relaxbanken. Je verlaat de ruimte weer helemaal zen.

Avonturen Survival Eiland. Midden op het park, aan het grote meer,  ligt het spannende Avonturen Survival Eiland. Kleine kinderen vermaken zich in de, speciaal voor hun leeftijd aangepaste, speeltoestellen, terwijl de wat oudere kinderen de hoogte opzoeken in het 11 meter hoge superklimnet.

Multifunctioneel sportveld. Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen, hockeyen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! Tijdens de schoolvakanties worden er op het sportveld allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Op het vakantiepark zult u zich uitstekend kunnen vermaken met de vele faciliteiten, zoals een nieuw overdekt zwembad, een natuurmeer met strand, een gezellig restaurant aan het water en vele sport & spel mogelijkheden. Geniet ook van de prachtige ligging midden op de Veluwe waar de leukste activiteiten en uitstapjes te ondernemen zijn!

 

 

Terug