De Vakantiebank heeft voor u een luxe 6 persoons Safari-tenthuis ter beschikking op deze mooi gelegen camping rondom de Friese wateren.

De Safari-tent is een zeer comfortabele tent van 8,4 x 6 meter. Totaal ruim 50m2. De hoogte van de tent is 3,5 meter! Zodra je binnenstapt in de Safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte over je heen. Het is heerlijk zitten onder de enorme luifel van maar liefst 2,80 m lang! 

De Safari-tent is voorzien van 3 slaapvertrekken. Elk slaapvertrek heeft voor 2 personen slaapgelegenheid. De bedden zijn 1- of 2-persoonsbedden. In de tent is een kinderbedje aanwezig. Het vakantiepark zorgt voor het beddengoed/ linnen.

In de tent is verder alles aanwezig aan inventaris om te kunnen koken, eten en drinken. (gasstel, pannen, borden, bestek, glazen, etc.) Er is tevens een koelkast met een klein vriesvak aanwezig. 

Op de camping maakt u gratis gebruik van de douche- en wc-faciliteiten van de camping. Bedlinnen is aanwezig. Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van RCN Vakantiepark De Potten voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.