Friesland

Hier vindt u meer informatie over Bungalowpark 't Hout

Welkom op Bungalowpark 't Hout, Bakkeveen (Friesland)

'Lekker jezelf zijn' Dat is het motto van zowel de eigenaren van de beschikbaar gestelde bungalows, als ook van de fam. Bruining, die als gastfamilie het ontvangst (ophalen van sleutels etc.) voor De Vakantiebank regelt.

Dit gezellige kleinschalige bungalowpark ligt aan de rand van het dorp Bakkeveen in Friesland. U kunt vanuit de comfortabele bungalow de schitterende provincie dan ook gemakkelijk verkennen.

Er zijn 4 persoons bungalows beschikbaar voor een vakantieweek.

Gezinnen met kinderen hebben de voorkeur voor de schoolvakanties.

Voor gezinnen van 7 of 8 personen, kunnen er (in overleg) 2 bungalows worden geboekt, mits beschikbaar in dezelfde week.

De bungalows worden in 2020 niet beschikbaar gesteld door De Vakantiebank, wegens corona  

Huisdieren zijn op deze locatie niet toegestaan.

Fietsen zijn beschikbaar.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Bungalowpark 't Hout voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Friesland

Hier vindt u meer informatie over RCN Vakantiepark De Potten

Welkom op RCN Vakantiepark De Potten, Offingawier (Friesland)

Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud.

Keuze uit een beschikbare vakantieweek tot 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag. Mocht de laatste schooldag, 03 juli, verhinderen kunt u een dag later arriveren, mail dan even naar De Vakantiebank: info@devakantiebank.nl

Zomervakantie 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona                

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan 

Fietsen zijn beschikbaar

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van RCN Vakantiepark De Potten voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Terug