Camping Horstmannsbos

.Kamperen op boscamping Het Horstmannsbos in Drenthe is vooral genieten van natuurgebied Het Drouwenerzand op loopafstand, met de natuurlijke zandverstuivingen als echte blikvangers. 

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 6 personen:

Zomervakantie 2019;  
Volgeboekt

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan 

Fietsen zijn beschikbaar

Camping Het Horstmannsbos grenst direct aan natuurgebied Het Drouwenerzand. Dit unieke natuurgebied met zandverstuivingen en unieke jeneverbessen is de centrale attractie van camping Het Horstmannsbos in Gasselte. Vanaf de camping loopt u direct dit natuurgebied op, maar ook op de camping geniet u al van dit natuurschoon. In de directe omgeving van Gasselte vindt u nog veel meer attracties voor jong en oud, van cultuur tot attractieparken voor de kinderen.

Een aantal suggesties:

  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Klimpark Outdoor Grolloo
  • Museumdorp Orvelte
  • Openluchtmuseum Ellert en Brammert
  • Hunebedcentrum Drenthe
  • Het Boomkroonpad
  • Wildlands Adventure Zoo
  • Apple museum
  • Kamp Westerbork

Bent u benieuwd wat er verder nog in de omgeving te doen is, dan kunt u bij de receptie van de camping verder worden geïnformeerd.

Kamperen op camping Het Horstmannsbos is vooral genieten van de natuur en heerlijk ontspannen in de omgeving. Het combineren van de natuurbeleving met de leuke buiten activiteiten, betekent voor de kinderen: hutten bouwen in het bos, zandkastelen bouwen bij de watertafel op de zandvlakte.

Voor de kinderen is speelplezier op boscamping het Horstmannsbos gegarandeerd met het kniediepe zwembad en de zeer populaire zandverstuivingen. Of je nu geconfronteerd wordt met de voor Drenthe typische eeuwenoude hunebedden, met de hele familie door de toppen van de bomen klautert, of toch vooral geniet van de vele culturele mogelijkheden die Drenthe biedt, voor iedereen is wel een attractie te vinden en vanaf boscamping het Horstmannsbos in Drenthe ben je er zo!

Op de camping is een kantine waar u terecht kunt voor een kopje koffie, frisdank en een ijsje. Vanaf het terras heeft u een goed zicht op het speelveld met speeltoestellen, jeu de boule baan, basketkorf en een volleybalveld. Alles in het zicht van het terras. Achterop de camping vindt u zandverstuivingen waarop de kinderen kunnen spelen met de watertafel. In de bossen kunnen de kinderen zicht vermaken met het maken van boomhutten.

Op de camping is geen supermarkt aanwezig, maar u bent zo in het dorp. De supermarkt in Gasselte biedt een groot scala aan artikelen. 

De provincie Drenthe staat bekend om de prachtige fietstochten en wandelmogelijkheden. De omgeving rondom de camping bevestigd dit beeld, met prachtige tochten door het Drentse landschap. Voor mooie fietstochten en wandelroutes in de omgeving zijn bij de receptie wandel- en fietskaarten te koop. Heeft u geen fiets meegenomen? In het dorp zijn er 2 fietsverhuurbedrijven waar diverse soorten fietsen verhuurd worden.

Om zelf mee te nemen: kleding, hand-, badhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffiefilters, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout.

Terug