Drenthe

Hier vindt u meer informatie over Camping Horstmannsbos

Welkom op Camping Het Horstmannsbos, Gasselte (Drenthe)

Kamperen op boscamping Het Horstmannsbos in Drenthe is vooral genieten van natuurgebied Het Drouwenerzand op loopafstand, met de natuurlijke zandverstuivingen als echte blikvangers. 

Keuze uit een beschikbare vakantieweek tot 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag. Mocht de laatste schooldag, 03 juli, verhinderen kunt u een dag later arriveren, mail dan even naar De Vakantiebank: info@devakantiebank.nl

Zomervakantie 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan 

Fietsen zijn beschikbaar

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Camping Het Horstmannsbos voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Drenthe

Hier vindt u meer informatie over Camping De Hondsrug

Welkom op Camping De Hondsrug, Eext (Drenthe)

Camping de Hondsrug in Eext betekent genieten van een geweldige vakantie in één van de mooiste gebieden van Nederland. De uitstekende faciliteiten op de camping in Drenthe zorgen voor een heerlijke vakantie waaraan je nog lang met plezier aan terug zult denken.

Keuze uit beschikbare vakantieweek tot 4 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag:

Zomervakantie 2020; alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona                

Huisdieren zijn op deze locatie NIET toegestaan 

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Camping De Hondsrug voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Terug